Spider-Man a Zendaya za ručičky v New Yorku! Veď sú v totálnom obliehaní...

Sú asi najobletovanjším párikom súčasnosti! Herečka Zendaya a jej kolega a partner Tom Holland vzali na plecia ťažkú úlohu obletovaného hollywoodskeho páru. V New Yorku boli doslova v obliehaní.

18.02.2022 00:00
663124251 Foto:
Herec Tom Holland a jeho partnerka Zendaya počas návštevy New York City.
debata

Dvojica, ktorá sa zoznámila pri nakrúcaní filmu o Spider-Manovi a ktorá popri práci rozvinula aj súkromný vzťah, sa pred pár dňami objavila v New Yorku. To, čo sa strhlo vďaka ich prítomnosti, pripomínalo najslávnejšie časy párikov ako Angelina Jolie a Brad Pitt. Akonáhle sa prezradilo, že dvojica sa ubytovala v hoteli Crosby, pred miestom sa zoskupili desiatky fanúšikov, ktorí sa snažili zahliadnuť svoje filmové a seriálové (Zendaya boduje aj vďaka hitu HBO Eufória) idoly. Civilistov potom, samozrejme, doplnili desiatky fotografov a kameramanov, ktorí chceli zaľúbenú dvojicu zachytiť pre svojich čitateľov.

Video
VIDEO: Zendaya a Tom Holland ako megahviezdy v New Yorku, neustále v obliehaní Zdroj: Profimedia

Počas dňa sa Holland a jeho pôvabná polovička vybrali spoločne do butiku značky Prada, pričom kamery zachytili britského rodáka, ako s predavačom debatuje o výbere kabelky. Pravdepodobne ako darčeku pre Zendayu. Následne po pár minút trvajúcom nákupe však dvojica aj v sprievode ochranky naskočila do auta a odfrčala preč.

LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Čítajte viac Ako nádherná gazela v pavučinách: Zendaya na premiére vyrazila dych... ale pozor, kto ju kopíruje?

O pár hodín neskôr sa 25-ročný Brit však už venoval pracovným povinnostiam. Tie sa tentoraz týkajú filmovej novinky pod názvom Uncharted, v ktorej stvárnil hlavnú mužskú úlohu. Holland zamieril spoločne so Zendayou na jedno z predpremietaní filmu, na ktorom sa zúčastnil aj ďalší herec z osadenstva Mark Wahlberg. Trojica prekvapila fanúšikov a divákov v sále, aby sa potom opäť vytratili v snahe vyhnúť sa príliš veľkému obliehaniu zo strany médií aj fanúšikov.

Napriek tomu, že sa zaľúbenci Tom a Zendaya snažili strániť objektívov, momentky, ako sa držia za ruky a utekajú smerom k limuzíne, sa objavili takmer všade. Asi aj preto, že prejavy nežností medzi nimi nie sú zvyčajne veľmi verejné. Holland má však za sebou niekoľko dní strávených v Európe, kde propagoval práve novinku Uncharted, takže po návrate späť do Ameriky bola asi Zendaya mimoriadne rada, že sú opäť spolu.

Zľava: Herci Jacob Batalon, Zendaya a Tom Holland.
Herec Tom Holland na premiére filmu Spider-Man:...
+4Herečka Zendaya v kreácii Alexander McQueen.

Ostatný film dvojice, snímka Spider-Man: Bez domova sa napriek pandemickej situácii stala jedným z najlepšie zarábajúcich filmov v histórii vôbec. Doteraz má film uvedený len pred pár mesiacmi na konte zárobok vo výške 1,8 miliardy dolárov a je šiestym najziskovejším filmom na svete a tretím najlepšie zarábajúcim filmom v histórii amerického rebríčka.

V rámci amerického rebríčka dokonca za seba odsunul z 3. pozície aj Avatar Jamesa Camerona. Pred Spider-Manom sa v číslach ziskov na americkom kontinente stále nachádzajú filmy Avengers: Endgame (2. miesto) a Star Wars: Sila sa prebúdza (1. miesto).

Poznáte páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #New York #paparazzi #Zendaya #Tom Holland

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....