Veľmi ma bolí srdce, Jennifer Garner smúti za slávnym rodákom z Komárna

Pred pár dňami filmový svet zasiahla smutná správa. Vo veku 75 rokov zomrel slávny režisér, producent a scenárista so slovenskými koreňmi Ivan Reitman.

18.02.2022 00:00
THR's Power 100 Women in Entertainment Gala Foto: ,
Herečka Jennifer Garner.
debata

Na konte mal niekoľko hitov, ktoré poznal celý svet – Krotitelia duchov (1984), Dvojičky (1988), Policajt zo škôlky (1990), Dave (1993), Junior (1994), Šesť dní, sedem nocí (1998), neskôr to boli filmy Hlavne nezáväzne (2011) či Lietam v tom (2009).

Ivan Reitman Čítajte viac Zomrel režisér Krotiteľov duchov a rodák z Komárna Ivan Reitman

Reitman opakovane spolupracoval s Arnoldom Schwarzeneggerom, Billom Murrayom, Danom Aykroydom, Kevinom Klineom, Haroldom Ramisom či Sigourney Weaverovou. Jednou zo slávnych herečiek, ktorá mala možnosť s Reitmanom pracovať, bola aj Jennifer Garner. Tá sa v roku 2014 stala súčasťou snímky Veľký draft, v ktorom si pod taktovkou Reitmana zahrala s Kevinom Costnerom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Na slávneho rodáka z Komárna si zaspomínala na svojom Instagrame. „Milovala som Ivana Reitmana. Ako režisér mal Ivan taký bystrý zrak, že si všimol každú jednu myšlienku, ktorá mi prebehla hlavou. Vždy mal toľko poznámok a nápadov, že môj mozog by explodoval pri snahe sledovať a vykonať všetky z nich. Medzi zábermi sme sa s Ivanom rozprávali a rozprávali a rozprávali. Videl môj život v tom čase jasnejšie ako ja. Vždy ho budem milovať pre jeho úprimnosť a intenzívnu ochranu. Nedávno som mala možnosť Ivana vidieť, ale niečo do toho prišlo a naše stretnutie sa neuskutočnilo. Dnes si nepamätám, čo bolo také dôležité, ale bolí ma srdce, že som premeškala príležitosť sadnúť si vedľa Ivana a rozprávať sa a rozprávať. Povedala by som mu: ďakujem.“

Režisér Ivan Reitman. Čítajte viac Výber z filmovej tvorby Ivana Reitmana. Hlasujte, ktorý film je váš najobľúbenejší

Ivan Reitman sa narodil 27. októbra 1946 v Komárne vo vtedajšom Československu. Jeho rodičia boli židovského pôvodu. Matku počas druhej svetovej vojny odvliekli do koncentračného tábora Osvienčim, otec pôsobil v domácom odboji. Rodina v roku 1951 z Českos­lovenska emigrovala za príbuznými do Kanady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Jennifer Garner #Ivan Reitman

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...