Gyllenhaal opäť prehovoril o svojej polovičke: Slová na adresu priateľky sú plné lásky

Len málokedy komentuje svoje súkromie, no tentoraz spravil herec Jake Gyllenhaal opäť výnimku. Čo povedal o svojej krásnej partnerke Jeanne?

21.02.2022 13:30
2021 NYFF - "The Lost Daughter" Screening Foto: ,
Herec Peter Sarsgaard a jeho manželka, režisérka a scenáristku filmu The Lost Daughter Maggie Gyllenhaal (vľavo) pózujú s jej bratom Jakeom Gyllenhaalom a jeho partnerkou Jeanne Cadieu.
debata

V rozhovore pre magazín Esquire sa 41-ročný americký herec nevyhol ani otázkam na súkromie. Vykorčuľoval z nich umne, pričom si mnohé svetové médiá všimli, že sa po čase opäť vyjadril na adresu svojej partnerky – modelky Jeanne Cadieuovej, s ktorou tvorí pár od roku 2018.

„V mnohých ohľadoch sme už ako rodina. Som vo vzťahu, ktorý je plný lásky a podpory. Cítim sa tak pokojne,“ komentoval hrdina hitov ako Skrotená hora či Princ z Perzie. Gyllenhaal napriek tomu, že má vzťah, býva občas označovaný ako jeden z najznámejších starých mládencov Hollywoodu.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

Po prekročení štyridsiatky sa stále „hrdí“ titulom slobodný muž a to aj napriek tomu, že po jeho boku sa vystriedalo niekoľko partneriek a dokonca bol s viacerými aj zasnúbený. Možno to však bude práve pôvabná modelka, s ktorou nakoniec k oltáru vykročí – testom pre dvojicu bola pandémia, pričom herec a modelka ju strávili spoločne. Aj po boku Gyllenhaalovej krstnej mamy – herečky Jamie Lee Curtisovej.

Blízky vzťah má hviezda krimidrámy Guilty z produkcie Netflixu aj so svojou sestrou Maggie Gyllenhaalovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #Jake Gyllenhaal #Jeanne Cadieu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...