Seriálovú herečku hľadali niekoľko dní, našli ju mŕtvu v aute. Vzala si život?

Telo herečky Lindsey Pearlmanovej našla polícia v piatok bez známok života. Zdá sa, že hrdinka z viacerých úspešných seriálových projektov si vzala život.

20.02.2022 07:08
Missing Actor Found Dead Foto:
Herečka Lindsey Erin Pearlman na archívnom zábere.
debata (4)

Štyridsaťtriročná Pearlman sa objavila napríklad v seriáloch American Housewives (Americké paničky) či projektoch General Hospital a Chicago Justice. Začiatkom týždňa bolo vyhlásené pátranie po jej osobe po tom, čo prestala rodine a priateľom odpovedať na správy a miesto jej pobytu zostalo neznáme. Poslednýkrát ju videli minulú nedeľu, po tom prestala odpovedať na telefonáty a nebolo známe, kam odišla.

Polícia našla telo herečky v zaparkovanom automobile, Pearlman bola zabalené v deke, pričom v interiéri automobilu boli všade údajne porozhadzované tabletky. Napriek tomu, že táto scéna môže napovedať samovraždu, oficiálna príčina smrti určená zatiaľ nebola.

Herečkin manžel Vance Smith ešte v piatok informoval na profile na Instagrame, že zástupcovia polície našli jeho ženu. „Je mŕtva. Som zlomený. O viac informácií sa podelím neskôr, ale chcem sa vám všetkým poďakovať za vašu podporu, lásku a modlitby a zároveň žiadam o rešpektovanie súkromia,“ napísal na konte, ktoré medzitým zmizlo zo siete Instagram.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #úmrtie #herečka #samovražda

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...