'Chatka' Geissenovcov v Alpách je na predaj! Obzrite si nehnuteľnosť za 2 milióny zvonku aj zvnútra

Vo francúzskych Alpách predávajú Robert a Carmen Geissenovci svoju luxusnú chatu. Deti vyrástli, dom už nechcú "živiť".

22.02.2022 00:00
Geissenovci – Ťažký život milionárov Foto:
Carmen a Robert zo šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.
debata

Robert (58) a Carmen (56) Geissovci predávajú svoju nehnuteľnosť vo Valbergu vo francúzskych Alpách. Ak si niekto brúsi zuby na „chatku“ známych milionárov, musí mať na účte 2,4 milióna eur. Podľa stránky „luxuryestate.com“ (pozrite si foto) nový majiteľ za túto obrovskú sumu získa 320 štvorcových metrov so šiestimi obývačkami, piatimi spálňami a piatimi kúpeľňami na celkovo troch poschodiach. K nehnuteľnosti patrí aj veľká slnečná terasa, vínna pivnica, sauna a priamy prístup na zjazdovky.

Geissenovci – Ťažký život milionárov Čítajte viac Blond hriva ju opäť omrzela! Carmen Geiss zmenila nielen farbu, ale aj... Čo poviete, omladla?

„Áno, je to pravda, dom chceme predať,“ potvrdzuje Carmen Geiss pre nemecký Bild a opisuje ho ako zimný raj pre malé deti. Aj to je jeden z dôvodov predaja. Dve dcéry Geissenovcov totiž vyrástli – Davina má osemnásť a Shania o rok menej. "Sme tam čoraz menej,“ vysvetľuje svojrázna blondínka. „Takýto dom treba ‚živiť‘, momentálne nás len stojí peniaze.“ Rodina si teraz hľadá nový dovolenkový dom. Lúčenie je však pre Carmen Geiss ťažké: „Milujem Valberg a k domu sa viaže veľa našich spomienok, no všetko si udržať nemôžeme.“

Carmen a Robert Geissenovci Čítajte viac Dcéra milionárov Geissenovcov oslávila 18! Blond po mame nie je, ale pred objektívom jej to ide

Svojrázni milionári sa pred oltár postavili v roku 1994, predtým však spolu už niekoľko rokov randili. Vychovávajú spomínané dve dcéry. Manželia majú za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a 10 razy potratila. Televízna šou „Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie“ sa na obrazovky RTV II dostala v roku 2011. Televízia JOJ ju pod názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov začala vysielať v roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....