Svadba premyslená do detailov?! Kristen Stewart so snúbenicou Dylan majú jasno, bude to takto!

Svet ju pozná ako hviezdu ságy Twilight, talentovanú hrdinku nového filmu o princeznej Diane, ale tiež ako jednu z hollywoodskych hviezd, ktoré sa hlásia k homosexuálnej orientácii. Možno už čoskoro k tomu pribudne aj titul "vydatej dámy".

23.02.2022 12:00
Britain LFF Spencer Premiere Foto: ,
Herečka Kristen Stewart na premiére filmu Spencer, v ktorom stvárnila princeznú Dianu. Oblečená v kreácii Chanel Haute Couture.
debata

Tridsaťjedenročná herečka Kristen Stewart tvorí už niekoľko rokov pár s americkou producentkou Dylan Meyerovou. Dvojica pred pár mesiacmi prekvapila verejnosť správou o zásnubách. A po nich by logicky mala nasledovať svadba.

V novembri v rozhlasovej relácii Howarda Sterna sa herečka celkom otvorene a úprimne rozrozprávala o tom, ako zásnuby prebehli. O ruku ju požiadala Dylan, pričom si to vraj Kristen sama tak trochu vypýtala. „Chcela som byť ja tá, kto bude požiadaný o ruku a tak som, myslím si, veľmi jasne dala svoju túžbu najavo. Ona to pochopila a dokonalo naplnila. Takže sa budeme brať, deje sa to,“ uviedla ešte minulý rok v novembri u Sterna.

Kristen Stewart v modeli Chanel počas premiéry...
Kristen Stewart v modeli Chanel počas...
+7Herečka Kristen Stewart na premiére filmu...

Dokonca tam hovorila aj o tom, v čom sa vidí ako nevesta. Hollywoodska hviezda, ktorú na slávnostné akcie oblieka značka Chanel, si vraj vystačí s obľúbeným párom džínsov a tričkom s potlačou smokingu. „Chcem si to užiť. Chcem sa cítiť veľmi domácky. A chcem ju vidieť, ako sa hystericky smeje, keď ma vidí v tričku s tým potlačeným smokingom,“ uviedla Stewart, ktorá si vraj určite počas blížiacej sa svadby potrpí na dobré jedlo a bufet pre hostí.

Nedávno sa otázkam okolo svadby nevyhla ani počas návštevy rannej relácie televízie CBS. Tam však už na túto tému Kristen hovorila opatrnejšie. „Zatiaľ sme s plánovaním ešte nezačali. Je toho veľa,“ uviedla Stewart. „Je to skľučujúca vec, istým spôsobom. Ale, práve teraz mám fakt veľa vecí, ktoré majú prednosť,“ komentovala herečka, ktorá nedávno získala nomináciu na Oscara za svoj výkon vo filme Spencer.

Video
VIDEO: Kristen Stewart a jej snúbenica Dylan Meyer v uličkách New Yorku. Zdroj: Profimedia

V ňom stvárnila spomenutú princeznú Dianu a hoci jej výkon odignorovalo niekoľko tohtoročných slávnostných filmových ceremoniálov, americká filmová akadémia ho neprehliadla. Aj fanúšikovia pritom tvrdia, že stvárnenie zosnulej princeznej patrí zatiaľ k Stewartovej životným výkonom.

663460328 Čítajte viac Dvojitý blond zásah krásou! Netere princeznej Diany si podmanili ulice New Yorku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Kristen Stewart #rozhovor #zásnuby #plán #Dylan Meyer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...