Neverník a dokonca násilník? Tehotná manželka country hviezdy šokuje dôvodmi rozvodu

Meno speváka Sama Hunta možno slovenskému našincovi veľa nepovie, no v rodnej Amerike je veľkou hviezdou. Najmä vďaka úspechu v country žánri. Najnovšie sa však jeho meno objavuje v nie práve pozitívnych súvislostiach.

22.02.2022 12:01
Music Sam Hunt Foto: ,
Spevák Sam Hunt a jeho manželka Hannah Lee Fowler na archívnom zábere.
debata

O rozvod požiadala na súde Huntova manželka Hannah Lee Fowler, s ktorou sú zosobášení od roku 2017 a ktorá je momentálne dokonca tehotná. Ani požehnaný stav však nezastavil tmavovlásku v rozhodnutí opustiť svojho partnera. Dôvody, ktoré uvádza, sú pritom viac ako pochopiteľné. A alarmujúce.

„Vinný z nevhodného manželského správania a vinný z cudzoložstva,“ píše sa v rozvodových dokumentoch, ktoré získal portál TMZ.com. Ešte vážnejšie však znejú ďalšie slová v úradných dokumentoch. „Manžel je vinný z takého krutého a neľudského zaobchádzania alebo správania sa voči manželskému partnerovi, ktoré robí spolužitie nebezpečným alebo nevhodným,“ stojí v rozvodovej žiadosti, ktorú sa podarilo získať bulvárnemu periodiku. Tieto slová by mohli naznačovať aj domáce násilie.

Archívny záber Jocelyn Wildensteinovej, ktorá...
Sue Ann Arnall je exmanželkou ropného magnáta...
+5Princezná Haji bint al-Hussajn na archívnom...

Hannah Lee žiada o primárnu starostlivosť o ešte nenarodené dieťa a zároveň v súdnej žiadosti uviedla aj žiadosť o výživné. To podľa dokumentov chce dostávať troma spôsobmi. Ako „prechodné a rehabilitačné výživné a tiež výživné v budúcnosti po narodení dieťaťa“.

Michelle Hunziker Čítajte viac Michelle Hunziker prehovorila o rozchode s manželom a batohoch plných bolesti

Hunt je dlhé roky považovaný za miláčika a fešného sympaťáka žánru country a správy o tom, že by sa mohol správať násilne v manželstve s Leeovou, poriadne prekvapili americkú verejnosť. V minulosti spevák dokonca svojej manželke vyznal lásku v priamom prenose, keď jej zaspieval pred kamerami na vyhlásení cien American Country Music Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #manželka #výživné #Sam Hunt

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....