Nová žena po boku Elona Muska! Boháča očarila krásna ryšavka, nemá ani 30

Miliardár Elon Musk (50) a speváčka Grimes (33) oznámili rozchod v septembri 2021.

22.02.2022 10:00
Saturday Night Live-Elon Musk Foto: ,
Najbohatším človekom na svete je momentálne Elon Musk, ktorého majetok magazín Forbes odhaduje približne na 270 miliárd dolárov.
debata (1)

Elon Musk je od rozchodu so speváčkou Grimes oficiálne single. Aktuálne však svetové médiá špekulujú o novej žene po jeho boku.

Miliardár Elon Musk (50) a speváčka Grimes (33) oznámili rozchod v septembri 2021, len rok po narodení ich syna menom X Æ A-XII Musk. Odvtedy bolo okolo milostného života šéfa Tesly ticho.

Elon Musk Čítajte viac Miliardár Elon Musk, ktorý kedysi randil aj s Deppovou ex, je čerstvým otcom

Paparazzi zábery, ktoré priniesol denník „Daily Mail“, ho však zachytili s mladou austrálskou herečkou Natashou Bassettovou. Spoločne vystupovali z jeho súkromného lietadla v Los Angeles. Následne nastúpili do pristaveného auta Tesla a opustili letisko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Bassett (@natashabassett)

Zdroj blízky zakladateľovi spoločnosti SpaceX pre HollywoodLife prezradil, že dvojica tvorí pár. „Musk a Bassett chodia spolu len pár mesiacov, ale sú v monogamnom vzťahu. Sú veľmi zamilovaní a trávia spolu veľa času,“ tvrdí zdroj pre spomínaný portál.

29-ročná rodáčka zo Sydney si v minulosti zahrala speváčku Britney Spears v snímke televízie Lifetime s názvom Britney Ever After (2017). Už čoskoro sa divákom predvedie v novom filme Elvis o slávnom Elvisovi Presleym, v ktorom si zahrajú aj Austin Butler či Tom Hanks.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Bassett (@natashabassett)

V minulosti Musk tvoril pár aj s herečkou Amber Heardovou, exmanželkou Johnnyho Deppa. Vzťah Heardovej a Muska sa začal potom, čo sa milionár rozviedol s herečkou Talulah Rileyovou. Dvojica sa spolu postavila pred oltár dva razy, ale ani to nestačilo. V októbri 2016 sa vzťah Muska a Rileyovej oficiálne skončil rozvodom, ich manželstvo bolo bezdetné. S prvou manželkou, Justine, má Musk päť detí. Ich manželstvo trvalo v rokoch 2000 až 2008.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....