Kto koho zatienil? Vojvodkyňa Kate hľadá konkurentku ťažko, našla ju v princeznej Mary?

Dámy delí desať rokov, ich podobný štýl obliekania a sympatické vystupovanie vekový rozdiel takmer zmazal.

24.02.2022 11:00
Denmark Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate a princezná Mary v Kodani prichádzajú do Amalienborg v Kodani.
debata

Návštevu Kodane si britská vojvodkyňa naozaj užíva. Ako to už počas verejných vystúpení mimo rodnú krajinu býva, Kate sa aj v hlavnej metropole Dánska teší značnému záujmu médií. Čerstvú 40-ničku sledujú fotografi na každom kroku.

vojvodkyňa Kate, Kodaň, Čítajte viac Najprv ju roznežnili deti, potom skončila na zadku... Takto sa rozbláznila vojvodkyňa Kate v Kodani

Počas dvojdňovej návštevy robila manželke princa Williama spoločnosť aj korunná princezná Mary (50). Štíhle hnedovlásky bok po boku zamierili do krízového centra v Kodani, na ulici sa usmievali a zdravili prizerajúcich sa Dánov.

Vojvodkyňa Kate a princezná Mary a ulici v Kodani.
Vojvodkyňa Kate a princezná Mary v Kodani...
+5Vojvodkyňa Kate na návšteve krízového centra v...

Kate mala na sebe kabát značky Catherine Walker za 3 000 libier, zatiaľ, čo Mary zvolila ľahký elegantný biely kabátik, pod ktorým mala oblečené čierne rolákové šaty. A hoci krásna vojvodkyňa Kate hľadá medzi členkami kráľovských rodín konkurentku ťažko, Mary jej svojím štýlom obliekania, štíhlou postavičkou či veľmi príjemným prejavom konkurovať rozhodne môže.

Dámy, z ktorých sa ani jedna nenarodila do kráľovskej rodiny, pôsobili vedľa seba veľmi uvoľnene. Prvé kontakty Kate a Mary nadviazali už pred vyše 10-timi rokmi, v roku 2011. Vtedy Kate a William absolvovali spoločne prvú oficiálnu návštevu Dánska už ako manželia.

Po návšteve krízového centra smerovali ich kroky na súkromný obed na kodanskom zámku Amalienborg. Ako bolo vidieť v Kodani, obe dámy majú podobný štýl obliekania, vzhľadom na dokonalé postavičky majú obe mnoho možností, ako zažiariť.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate a princezná Mary v Kodani... Foto: SITA/AP, Claus Bech
Denmark Britain Royals Vojvodkyňa Kate a princezná Mary v Kodani prichádzajú na obed do Amalienborg Castle v Kodani.

Dánska princezná Mary začiatkom februára oslávila okrúhlu 50-ku. Mary, rodáčka z Austrálie, sa s dánskym princom Frederikom spoznala v roku 2000 počas letnej olympiády v Sydney. V roku 2003 sa pár zasnúbil, v roku 2004, 14. mája, si povedali „áno“ v Kodani. Majú štyri deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Kodaň #princezná Mary

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...