Pattinson ešte nemal taký strach s novým filmom. Potom si pozrela Batmana jeho láska a...

Už o pár dní vstúpi do kín nový príbeh Batmana. Jednej z ikonických rol komiksového univerza DC Comics sa zhostil herec Robert Pattinson.

27.02.2022 00:00
Robert Pattinson, premiéra, Batman Foto: ,
Robert Pattinson pózuje fotografom v Londýne na premiére Batmana.
debata

Americká hviezda, ktorú diváci dobre poznajú z hitovej ságy Twilight, sa nedávno v televíznom rozhovore priznala, že asi ešte nikdy nemala taký strach pred uvedením svojho nového projektu. „Naozaj som nemal dlho takýto strach pred uvedením nového filmu,“ povedal moderátorovi Jimmymu Kimmelovi, keď sa pred pár dňami objavil v jeho talk-šou.

Sám má vraj problémy pozerať sa na filmy, v ktorých hrá. Aj z obáv, či bude so sebou spokojný. Situáciu však zmenila jeho partnerka, britská modelka a herečka Suki Waterhouse. Vďaka slávnemu partnerovi patrila medzi prvých divákov, film si pozreli spoločne.

Zoe Kravitz, premiéra, Batman Čítajte viac Úchvatná! Mačacia žena na premiére Batmana vyrazila dych... kuk, na ten sexy detail

„Bola to jej reakcia, ktorá zmenila celú vec, pretože som si celkom istý, že ona normálne nepozerá superhrdinské filmy. A už len vidieť, ako ju to zaujalo, bola do filmu ponorená po celý čas a potom ma chytila za ruku a položila si ju na jej tvár a ja som cítil na prstoch slzy. Vtedy som si hovoril, to snáď nie,“ prezradil v talk-šou Pattinson.

Herečka Zoe Kravitz na filmovej premiére...
Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent...
+7Robert Pattinson pózuje fotografom v Londýne na...

Moderátor Kimmel sa však dojímavou scénou nenechal zastaviť a okamžite si zavtipkoval, či sa potom hercova partnerka na neho vrhla celá rozvášnená. „Perfektne nabudená po Batmanovi,“ nenechal sa zastaviť Fallon, na čo mu herec už len so smiechom odpovedal.: „Nuž, tak nejako…“

Film Batman mal premiéru v stredu v Londýne, do kín by mal vstúpiť vo štvrtok 3. marca. Okrem Pattinsona v ňom hlavné úlohy stvárnili aj herečka Zoe Kravitz a herci Colin Farrell, Jeffrey Wright a Paul Dano.

Video
VIDEO: Zoe Kravitz na premiére filmu Batman v Londýne. Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Batman #rola #Suki Waterhouse

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...