A je to tu! Harryho a Meghan čaká veľké hollywoodske vystúpenie, bude to na cenách...

Už 26. februára sa manželia ukážu na podujatí v Los Angeles, ktoré bude plné hollywoodskych hviezd.

25.02.2022 09:00
APTOPIX Salute to Freedom Gala Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan budú hosťami udeľovania hollywoodskych cien „NAACP Image Awards“, ktoré sa uskutoční 26. februára a na ktorom sa odovzdávajú ceny pre zástupcov afroamerickej menšiny vo svete umenia. Pôjde o prvé veľké vystúpenie princa Harryho (37) a vojvodkyne Meghan (40) v Hollywoode.

2021 Global Citizen Live - New York Čítajte viac Nie so všetkými členmi kráľovskej rodiny sú Harry a Meghan na nože! Aha, s kým si vyšli na večeru

Princ Harry a Meghan Markle prevezmú tkz. cenu prezidenta na 53. ročníku NAACP Image Awards, oznámila NAACP v oficiálnom prehlásení. Cena, ako uznanie za ich službu verejnosti, bude odovzdaná na ceremónii vysielanej naživo 26. februára. Prostredníctvom práce ich nadácie Archewell Foundation Meghan a Harry výrazne podporili boj s pandémiou Covid-19 a podporovali hnutie Black Lives Matters, uvádza sa vo vyhlásení. K predchádzajúcim oceneným patria Muhammad Ali, Colin Powell, Soledad O'Brien, Condoleezza Rice, LeBron James, Rihanna a Jay-Z.

Vojvodkyňa Meghan, šaty, Giorgio Armani, Čítajte viac Odborníci rozhodli, toto sú šaty roka! Meghanin model od Armaniho ide do múzea

„Je veľkou cťou, že budeme ocenení prezidentom Derrickom Johnsonom a NAACP. Ich úsilie o presadenie rasovej spravodlivosti a občianskych práv je dnes rovnako dôležité ako pred takmer 115 rokmi,“ citovali princa Harryho a vojvodkyňu Meghan americké médiá, okrem iných aj magazín People.

53. ročník NAACP Image Awards sa bude udeľovať 26. februára v Los Angeles. Ako uvádza The Hollywood Reporter, medzi ohlásenými hosťami sú okrem iných aj Mary J. Blige, LL Cool J, Samuel L. Jackson, Kerry Washington, Morgan Freeman či Zendaya (25).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...