Bývalá Miss Ukrajiny tasí proti Putinovi zbraň! Známy tanečník nakrútil zmätených ruských vojakov

V aktuálnej ťažkej situácii svoju podporu Ukrajine prejavilo už množstvo známych osobností a rodákov od nášho východného suseda. Zaradila sa k nim aj bývalá kráľovná krásy, ktorá vraj neváha vyraziť do boja.

28.02.2022 05:51
debata (14)

ráľovná krásy z roku 2015 Anastasiia Lenna, ktorá zastupovala Ukrajinu na medzinárodnej súťaži Miss Grand International, zdieľala na svojom Instagrame pozoruhodnú fotografiu. Pekné šaty a bezchybný mejkap na nej vystriedala uniforma a samopal v ruke.

„Každý, kto prekročí ukrajinskú hranicu s úmyslom invázie, bude zabitý,“ znel tvrdý odkaz, ktorý zverejnila Lenna na sociálnej sieti podľa portálu OE24.at. Momentálne ho však už na sieti nenájdete, pravdepodobne aj pre prísne pravidlá komunity o obsahu zverejňovaných príspevkov. Profil bývalej kráľovnej krásy je však stále aktívny a rovnako to platí aj pre ňu samotnú.

Za posledných 24 hodín prostredníctvom takzvaných „stories“ zdieľala množstvo výziev na pomoc ukrajinským obyvateľom, ale aj vojakom. Reč je o zbierkach, finančnej či hmotnej podpore. Anastasiia Lenna zároveň prináša na svojich odkazoch aj zábery z Kyjeva, odkazy od jej sledovateľov a fanúšikov či chváli reakcie iných krajín, ktoré sa zapojili do konfliktu na strane Ukrajiny a deklarujú jej podporu.

Sean Penn Čítajte viac Sean Penn nakrúca na Ukrajine dokument o invázii: Má väčšiu odvahu ako západní politici

Lenna nie je jediná osobnosť šoubiznisu, ktorá hovorí o stave v rodnej krajine a zároveň je aj jeho priamou súčasťou. Napríklad americký tanečník, choreograf a porotca úspešnej šou Dancing with the stars Maksim Chmerkovskiy je už niekoľko dní na Ukrajine – a to aj napriek tomu, že žije v USA.

Chmerkovskiy pôsobí tiež ako fotograf a na Ukrajinu odcestoval nakrúcať dokument pre televíziu. Na jeho profile na Instagrame sa objavujú zábery z útokmi sužovaného Kyjeva, ale tiež napríklad zverejnil video s ruskými vojakmi, ešte doslova deťmi, ktorí sami ani netušia, prečo a proti komu bojujú. Video si môžete pozrieť nižšie, alebo preklikom na sociálny profil Chmerkovskeho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #vojaci #Instagram #tanečník #vojna na Ukrajine #Miss Ukrajina

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...