Video a fotky úplne nahej Britney ovládli internet! S nimi otázky, či je v poriadku

Nie je to prvýkrát a predsa, speváčka Britney Spears sa opäť stala horúcou témou šoubiznisových portálov, ale aj sociálnych médií. Jej najnovšie zábery ovládli internet.

01.03.2022 07:51
debata (2)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Americká popová diva zverejnila na svojom Instagrame fotografie z pláže. Nevedno, kde presne, no pred objektívom (pravdepodobne svojho partnera Sama Asghariho) sa vyzliekla celkom donaha a pózovala pred objektívom. Fotografie, ktoré by sa poľahky mohli objaviť v nejakom časopise pre pánov, sú na intímnych miestach prekryté len drobnými hviezdičkami. Inak by sa na sieťach ako Instagram či Facebook asi objaviť nemohli. Twitter ich následne prevzal zo Spearsovej konta a masívne sa zdieľajú ďalej.

apartmán, New York, luxusná nehnuteľnosť, Cher, Britney Spears Čítajte viac Bývala tam Cher aj Britney Spears: Toto je penthouse, ktorý môžete mať... za pár miliónov

Podobne ako zábery v Evinom rúchu púta pozornosť aj video, na ktorom sa mama dvoch synov a niekdajšia popová princezná prechádza po pláži, zmyselne pozerá do kamery a drží si dlaňami obnažené poprsie. Aby neprišiel skrátka ani speváčkin partner Asghari, jeho fotografie s urasteným svalnatým telom (no zahaleným) zdieľala speváčka zase vo svojom „príbehu“, teda insta-story.

Spoločne s novými fotografiami, ktoré prichádzajú po nedávnej sérii odvážnych fotografií a momentiek v bikinách či bez nich, sa však aj množia otázky, či je všetko v poriadku. Speváčka síce často opisuje podobné momenty ako vyjadrenie svojho pocitu slobody a lásky, šťastia, ktoré si vraj najradšej užíva tak, ako ju boh stvoril. Spears bola dlhé roky v opatrovateľskej starostlivosti svojho otca Jamieho Spearsa. Súd o nej rozhodol ešte v polovici minulej dekády – po sérii škandalóznych výstupov hviezdy a psychickom kolapse.

Minulý rok však súd v septembri rozhodol o odobratí opatrovníctva otcovi a následne o dva mesiace neskôr aj o ukončení správy nad jej majetkom. Speváčka vtedy tiež „oslávila“ tieto chvíle provokatívnymi fotografiami. Otec Jamie Spears sa na adresu konania svojej dcéry nevyjadruje, údajne je ich kontakt úplne prerušený.

Spears sa nedávno kriticky vyjadrila aj na adresu svojej mladšej sestry Jamie-Lynn, ktorá vydala knihu a opisovala detstvo so slávnou staršou sestrou, ale tiež následné náročné chvíle, keď bola Britney celkom mimo kontrolu a rodina mala strach o jej život aj každé nové rozhodnutie, ktoré robila.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #nahota #Instagram #Britney Spears #video

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...