Takto ste ju nevideli! Pri sporáku aj s kozami - vojvodkyňa Kate prekvapila vo Walese

Oslavy sviatku svätého Dávida boli príležitosťou na jednodňovú návštevu britskej vojvodkyne Kate a princa Williama, jej manžela a následníka britského trónu vo Walese. Dvojica prekvapila počas viacerých momentov svojej oficiálnej návštevy.

02.03.2022 08:48
vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňu Kate zjavne rozveselili kozy na kozej farme, ktorá takmer 20 rokov produkuje mlieko vo Walese.
debata (3)

Štyridsaťročná Kate sa počas návštevy mesta Blaenavon v priestoroch mládežníckeho centra Neon Youth Club postavila priamo k sporáku, aby pripravila pod vedením domácich typické welšské palacinky (lievance).

Samozrejme, budúca britská kráľovná pochádza z normálnej britskej rodiny a dá sa predpokladať, že varenie či pečenie nie je pre ňu až takou novinkou – napriek tomu však podobné zábery vyvolali početné reakcie na internete aj sociálnych sieťach. Trojnásobnej mame však príprava lievancov celkom vyšla, teda aspoň podľa zverejnených fotografií. Ochutnávačom bol, samozrejme, jej manžel William.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Vojvodkyňu Kate zjavne rozveselili kozy na...
+5Vojvodkyňa Kate, s manželom princom Williamom...

Dvojica z kráľovskej rodiny pritom nezostala počas dňa len pri sporáku, ale absolvovala niekoľko ďalších aktivít. K nim sa zaradila aj návšteva lokálnej kozej farmy, ktorá zhruba dvadsať rokov dodáva mlieko pre výrobu lokálnych mliečnych výrobkov. Usmiata Kate sa bez problémov vybrala priamo do chlievov a fotografom spoločne s Williamom naservírovali zábery pri košiari plnom kôz.

zväčšiť Počas návštevy Walesu si vojvodkyňa Kate z... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
vojvodkyňa Kate, princ William, farma Počas návštevy Walesu si vojvodkyňa Kate z Cambridge vyskúšala aj prípravu typických "welšských" lievancov. V Neon Youth Club v meste Blaenavon.

V rámci jednodňovej návštevy sa manželský pár objavil aj na návšteve lokálneho trhu či navštívil seniorské centrum, kde si skúsili zahrať biliard. Ako poznamenala britská tlač, návšteva mohla byť pre manželov špeciálna aj vzhľadom na minulosť. Krátko po ich svadbe v roku 2011 sa totiž dvojica na krátky čas presťahovala práve do prenajatého sídla vo Walese, kde strávili časť mladomanželských radovánok.

vojvodkyňa Kate, Kodaň, Čítajte viac Najprv ju roznežnili deti, potom skončila na zadku... Takto sa rozbláznila vojvodkyňa Kate v Kodani

William s Kate neboli jedinými členmi kráľovskej rodiny, okolo ktorých vznikol v utorok mediálny záujem. Tlač priniesla aj informácie o zotavení sa Williamovej starej mamy, britskej kráľovnej Alžbety II. z ochorenia covid-19. Britská kráľovná v utorok absolvovala dve online stretnutia po tom, ako musela minulý týždeň z dôvodu ochorenia COVID-19 svoje pracovné povinnosti zrušiť. Najnovšie správy o jej pracovnej činnosti nasvedčujú tomu, že sa z ochorenia zotavila, napísala AFP.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #farma #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #varenie #wales #mall.tv

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...