Tento záber už nikoho neoklame! Hviezda Hry o tróny na pláži odhalila verejné tajomstvo

Už niekoľko týždňov sa objavovali zábery, ktoré to naznačovali, no svetové médiá váhali. Momentky z pláže však už nikoho neoklamú - isté je, že slávna seriálová hrdinka je v požehnanom stave. S manželom čakajú druhé dieťa.

04.03.2022 00:00
Sophie Turner , pláž, bikiny Foto:
Herečka Sophie Turner na pláži v Miami predviedla svoje tehotenské obliny v bikinách.
debata (1)

Herečka Sophie Turner, ktorú svet pozná najmä ako Sansu Starkovú z megahitu Hra o tróny, sa objavila pred pár dňami na pláži v Miami spoločne so svojím manželom Joeom Jonasom. Objektívy paparazzov však okamžite upútal výrazný detail – zaoblené bruško herečky, ktorá už Jonasovi porodila jedno dieťa – dcéra Willa sa im narodila pred necelými dvoma rokmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Quién (@quiencom)

Je jasné, že dvojica dlho neotáľala a rovno sa rozhodli pre ďalšieho potomka. Sophie v dvojdielnych plavkách hrdo vystavila bruško, ktoré podľa odhadov už môže naznačovať piaty, možno šiesty mesiac tehotenstva. Ani napriek zverejneným záberom, ktoré obleteli médiá v USA aj Európe, sa však budúci rodičia nevyjadrili k informácii a ani ju nepotvrdili.

Na pláži počas uplynulého víkendu nezaujala len tehotná seriálová herečka, ale aj jej manžel. Tridsaťdvaročný Joe Jonas, člen hudobnej súrodeneckej formácie Jonas Brothers, predviedol svoje vyšportované telo, čo si vyslúžilo množstvo komentárov najmä na internetových portáloch a sociálnych sieťach, ktoré zdieľali fotografie.

Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych...
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle...
+3Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom,...

„To je ale sexi budúci otecko,“ znel napríklad jeden z nich. „Zdá sa, že rodinný život mu celkom prospieva,“ pridala sa ďalšia užívateľka.

Správy o ďalšom potomkovi v rodine Jonasa a Turnerovej pritom prišli len pár týždňov po tom, čo príchod bábätka do rodiny potvrdil aj Joeov mladší brat – spevák a herec Nick Jonas. S manželkou, indickou herečkou a modelkou Priyankou Chopra sú rodičmi od januára, dieťa im porodila náhradná matka.

Britain Bafta Film Awards 2021 Čítajte viac Tomu sa hovorí prekvapenie! Jeden z najslávnejších párov sveta sa teší z bábätka

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #plavky #rodičia #Miami #Joe Jonas #Sophie Turner

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...