Najsexi hrdinka hitu Eufória mnohých 'sklamala'... táto blondínka vraj už mieri pod čepiec

Šťastnú novinu vo svojom súkromnom živote vraj momentálne prežíva americká herečka Sydney Sweeney, jedna z hviezd hitu HBO Eufória. To, čo je pre niekoho šťastné, však nemusí vyvolať také nadšenie u jej početných obdivovateľov, Sweeney sa údajne zasnúbila.

04.03.2022 00:00
2021 People's Choice Awards Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney v minišatách Saint Laurent.
debata (1)

Dvadsaťštyriročná kráska, ktorú okrem spomenutého seriálu diváci dobre poznajú aj z hitu Biely lotus, nosí už niekoľko dní na ruke prsteň s masívnym diamantom. Podľa viacerých amerických médií má ísť o zásnubný prsteň. O ruku údajne herečku požiadal jej partner Jonathan Davino, s ktorým sa stretáva od roku 2018.

Tridsaťsedemročný rodák z Chicaga, ktorý je majiteľom vychytenej reštaurácie Pompei aj vlastnej logistickej spoločnosti, je podľa viacerých zdrojov z okolia Sweenyovej jej ideálnym mužom. „Niekto, s kým môžem byť dvadsasťštyri hodín sedem dní v týždni a nelezie mi na nervy. Môj najlepší priateľ,“ tak opísala svojho ideálneho muža hviezda v rozhovore s magazínom Cosmopolitan. Priatelia sa zhodujú, že Davino spĺňa všetky podmienky. Sydney s ním rada trávi čas, on je k nej veľmi pozorný a skutočne si rozumejú.

Herečka Zendaya na zábere z októbra 2021 v...
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od...
+12Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.

Hoci o vzťahu verejne ani jeden z nich veľmi nehovorí, aj to je jedna z vecí, ktoré americkej hviezde z televíznej obrazovky vyhovuje. V rozhovore pre magazín Cosmopolitan v januári tohto roka Sweeney tiež prezradila, že nerandí s hviezdami. „Nerandím s hercami alebo hudobníkmi, s niekým zo zábavnej brandže, pretože keď mám po boku normálneho muža, aj ja môžem byť normálna Syd. Tak je to najľahšie,“ uviedla v interview.

659760170 Čítajte viac Je nádherná, ale do očí sa jej pozerá ťažko! Hviezda Eufórie v uliciach predvádza ukážkový dekolt

Podotkla, že má v blízkom okolí skvelú podporu a to možno myslela aj na partnera Davina, ktorý ju vraj podporuje vždy v tých najdôležitejších chvíľach. „Mám okolo seba ľudí, ktorí za mňa bojujú a dovolia mi byť na piedestáli a žiariť bez toho, aby som mala pocit, že možno žiarim príliš a mala by som ustúpiť krok vzad.“

Video
VIDEO: Sydney Sweeney v uliciach púta pozornosť ako na obrazovke Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #zásnuby #partner #Sydney Sweeney

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...