Je to vážne?! Polívkov syn sa od krásnej blondíny takmer neodtrhol, jeho mama prezradila...

O jeho slávnom otcovi sa hovorilo ako o lámačovi ženských sŕdc a aj počet partneriek tomu nasvedčoval. Podobný prívlastok mal v českých médiách aj Vladimír Polívka. S aktuálnou partnerkou to však začína byť vraj celkom vážne.

08.03.2022 00:00
666709287 Foto:
Herec Vladimír Polívka a jeho partnerka Magda na cenách Český lev.
debata

Hrdina filmových hitov Matky, Ženy v běhu či naposledy Srdce na dlani (do slovenských kín ešte len príde) sa objavil na víkendovom vyhlásení cien Český lev. Nebol však sám, ale v spoločnosti pôvabnej blondínky. Nešlo o žiaden spoločenský debut – dvojica sa totiž stretáva už nejaký ten piatok a zdá sa, že v ich vzťahu ide zatiaľ všetko ako po masle.

Magda, aktuálna partnerka fešného českého herca, pracuje v jednej z pražských reštaurácií a českému bulváru nie je celkom neznáma. V minulosti totiž randila aj s futbalistom Martinom Feninom.

Herečka Jana Plodková v kreácii od Zuzany...
Herečka Ivana Chýlková v sukni s výrazným...
+7Herečka Elizaveta Maximová na cenách Český lev...

To, že sa Polívka objavil v spoločnosti príťažlivej partnerky aj na cenách Český lev, však podľa viacerých zdrojov z jeho okolia môže nasvedčovať, že to je medzi partnermi vážne. Podobné slová potvrdila pred časom aj hercova mama – známa francúzsko-česká umelkyňa Chantall Poullain. Prezradila totiž médiám, že Polívka mladší so svojou partnerkou Magdou strávili aj Vianoce.

666547117 Čítajte viac Ošiaľu trblietavého luxusu podľahla Geislerová aj Chýlková! Absolútnou hviezdou večera však bola...

Na vyhlásení cien Český lev sa Vladimír stretol aj so svojím otcom Bolkom, s ktorým spoločne odovzdávali jednu z cien. Rodinné duo si dokonca teraz spolu zahralo aj v spomenutom projekte Srdce na dlani – rodinnej komédii, ktorá do slovenských kín dorazí koncom marca. Okrem otca a syna Polívkovcov v nej diváci uvidia aj slovenskú herečku Kristínu Svarinskú či herečky Janu Pidrmanovú a Elišku Balzerovú.

Video
VIDEO: Trailer ku filme Srdce na dlani

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partnerka #Český lev #Vladimír Polívka

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...