Shakira o svojom partnerovi Piquém: Áno, hádame sa! Prezradila aj dôvod

Kolumbijská hviezda Shakira žije viac ako desať rokov po boku futbalisu Gerarda Piquého, dvojica sa udomácnila v španielskej Barcelone.

10.03.2022 00:00
Gerard Pique Foto:
Partneri Gerard Pique a Shakira.
debata

Tu vychovávajú aj ich dvoch synov, 6-ročného Sashu a 9-ročného Milana. V španielskom podcaste „Planet Weirdo With Holly H“ dvojnásobná mama čo-to prezradila o jej vzťahu s Piquém aj to, kvôli čomu sa dokážu pohádať.

Vzhľadom na fakt, že žije s futbalistom, vie, že denný režim športovca je pomerne striktný. „Je na seba veľmi prísny, nesmierne dochvíľny. Vyrastal vo futbalovom klube, je tímový hráč a vždy musí byť dochvíľny. Je to ako armáda,“ opísala Shakira.

shakira Čítajte viac Jej tanec rozpálil celý svet! Shakira oslavuje 45, roky však bežia mimo nej! Tu je dôkaz

Naopak, ona zmysel pre čas stratila vďaka kariére. „Moja kariéra mi prevrátila celý život, takže nedeľa je pre mňa to isté ako pondelok. To, či musím pracovať v sobotu, nedeľu alebo pondelok, je to isté,“ dodala.

Priznala, že vzťah s futbalistom predsa len pomohol jej život viac zorganizovať, ale hádky s partnerom predsa len kvôli ich rozdielnemu vnímaniu času prichádzajú. „Odkedy ho poznám, stala som sa oveľa dochvíľnejšou. Vlastne, keď sa niekedy pohádame, tak preto, že ja meškám a on ma čaká.“

Speváčka Shakira v roku 2001.
Speváčka Shakira v roku 2006.
+6Speváčka Shakira v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...