Tu je silný odkaz Jennifer Anistonovej ukrajinským ženám! Zareagovalo naň už 2 milióny ľudí

Statočný boj Ukrajincov za svoju krajinu nenechal chladnou ani slávnu hollywoodsku herečku a miláčika Ameriky, Jennifer Aniston.

10.03.2022 10:00
priatelia, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Anistonová na snímke z roku 2019.
debata (1)

Na Instagrame, kde ju sleduje takmer 40 miliónov ľudí, poslala krásny odkaz ukrajinským ženám, ktorých životy sa zmenili zo dňa na deň. Hviezda seriálov Priatelia a Morning Show sa im počas Medzinárodného dňa žien takto prihovorila: „Myslín na ženy a dievčatá na Ukrajine a na celom svete, ktoré dnes hrdinsky bojujú za svoju krajinu a ľudí – ako vojačky, matky, organizátorky, opatrovateľky utečencov, demonštrantky, novinárky… Pre tieto ženy, riskujúce svoje žije na Ukrajine a v susedných krajinách – ste neuveriteľné a stojí za vami celý svet.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Dodala, že mnohí ľudia hľadajú spôsoby, ako Ukrajincom pomôcť a preto na svojom účte zdieľala odkazy na možnosti pomoci. Upriamila pozornosť na niekoľko organizácií poskytujúcich priamu pomoc ukrajinským vojakom, ako je napríklad organizácia Come Back Alive so sídlom v Kyjeve, alebo na organizáciu Careorg, ktorá poskytuje Ukrajincom jedlo a základné potreby pre život. Slávna herečka pridala mnoho ďalších organizácií.

Vladimir Putin, Steven Seagal Čítajte viac Sharon Stone či DiCaprio, Seagal aj Rourke: Putinovi kamoši z Hollywoodu... či skôr užitoční idioti?

Svoj odkaz, na ktorý pozitívne reagovalo už takmer 2 milióny ľudí, doplnila aj sériou fotografií, ktoré zobrazujú práve ukrajinské ženy (preklikať šipkou).

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
Princ William a vojvodkyňa Kate z Cambridge...
+2Princ William a jeho manželka vojvodkyňa Kate z...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #vojna na Ukrajine

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...