Marilyn aj Bruni, Kuchařová aj Šebestová - poznáte slávne krásky, ktorým učarili muži z politiky!

Krása a moc sa priťahujú veľmi často na stránkach románov či vo filmoch, ale zdá sa, že ich spojenie nie je až také vzdialené ani v reálnom živote. Mnohé známe dámy, ktorým príroda do vienka nadelila fyzický pôvab, skončili v náručí "mocných" a úspešných predstaviteľov politiky.

11.03.2022 00:00
debata
Herečka Rosario Dawson a jej (dnes už bývalý)... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1527833351 Herečka Rosario Dawson a jej (dnes už bývalý) priateľ - senátor Cory Booker.

Azda tým najslávnejším (no bohužiaľ, nie práve pozitívnym) príkladom je americká legenda Marilyn Monroe. Filmová ikona bola magnetom pre mnohých mužov, no v čase svojej najväčšej slávy sa okolo nej krútili aj tí najmocnejší muži Ameriky. Dodnes sa hovorí o jej romániku s prezidentom Spojených štátov amerických Johnom F. Kennedym. Ten mal s ňou udržiavať pomer ako ženatý muž a hlava štátu, čo sa nikdy oficiálne nepotvrdilo. O vzájomnej blízkosti dvojice, ale tiež o dohadoch, že Monroeovej náklonnosť ku prezidentovi ju napokon stále život, sa však popísali celé romány.

Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold...
Miss World 2006 Taťána Kuchařová a jej...
+3Herečka Rosario Dawson a jej (dnes už bývalý)...

Menej dramaticky, hoci tiež rozchodom sa skončil vzťah Marie Shriverovej a Arnolda Schwarzeneggera. Hoci práve ona pochádzala zo slávnej politicky a spoločensky aktívnej rodiny, neskôr sa role prehodili a z jej muža, hollywoodskeho akčného hrdinu a svalovca, sa stal guvernér Kalifornie. Manželstvo, v ktorom sa narodili páru štyri deti, sa napokon skončilo rozvodom. Rakúsky rodák Arnie totiž mal pomer aj mimo manželskej spálne (tiež z neho vzišiel syn) a politik s niekdajšou ozdobou spoločenských rubrík sa rozišli.

VIDEO: Slávni rekordmani v počte rozvodov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Ani predposledný príklad spoza hraníc sa neskončil svadbou a idylickým „žili šťastne až do smrti“. Herečka Rosario Dawsonov, ktorá tvorila pár s americkým senátorom Corym Bookerom, sa napokon s týmto mocným mužom a bývalým právnikom rozišla. Dvojica ohlásila rozchod len pred pár týždňami – v polovici februára tohto roku.

Na záver to „najlepšie“ alebo aspoň najstabilnejšie. Manželstvo topmodelky a speváčky Carly Bruniovej s francúzskym prezidentom Nicolasom Sarkozym stále trvá a podľa vyjadrení krásnej Talianky to medzi partnermi stále funguje. Jediný mráčik (alebo možno mrak) nad šťastím „krásno-mocnej“ dvojice však posledné roky prifúkla kauza s nelegálnym financovaním kampane a súd, ktorému bývalý franúczsky prezident čelil. Aj v týchto momentoch však Carla stále necohvajne po jeho boku.

Vzťahy krások a politikov však neobchádzajú ani domáce „česko-slovenské“ prostredie. Vedeli ste napríklad o týchto? Čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Marilyn Monroe #Politika #vzťah #Taťána Kuchařová #Magdaléna Šebestová #Rosario Dawson #Milan Richter #György Gyimesi

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...