Z fešáka z reklamy hotový Robinson! Chris Pine (ne)vysvetlil, čo stojí za zmenou imidžu

Diváci ho poznajú z hitových filmov Star Trek, ale aj ako hlavného mužského hrdinu dvojice filmov Wonder Woman. Neznámy nie je ani fanúšikom sveta módy. A predsa v týchto dňoch mnohé Chrisa Pinea ani nespoznávajú.

14.03.2022 00:00
Chris Pine Foto: ,
Herec Chris Pine na premiére filmu All the Old Knives.
debata

Americký herec, ktorý bol v minulosti tvárou parfumov Armani Code z dielne Giorgia Armaniho (neskôr ho na pozícii reklamného ambasádora nahradil Ryan Reynolds), sa už nejaký týždeň objavuje na verejnosti s výraznou dlhšou bradou. Tá je navyše na koncoch šedivá, čiže 41-ročnému rodákovi z Los Angeles pridáva optickú ilúziu pár rokov plus.

Herec Chris Pine a herečka Thandiwe Newton...
Herečka Thandiwe Newton prišla na premiéru v...
+2Herec Chris Pine na premiére filmu All the Old...

Na nedávnej premiére filmovej novinky All the Old Knives sa Pine objavil síce v elegantnom béžovom obleku, brada však zostala. Otázkam, prečo si ju udržiava, sa nevyhol. „Myslím si, že to je z rovnakej časti lenivosť, ako je to tiež fakt, že možno ma niečo v budúcnosti čaká, na čo ju potrebujem,“ vyhlásil podľa ETOnline.com Pi­ne.

Na otázku, či je reč o novej filmovej úlohe, však odvetil opäť záhadne. „Možno. Ale predovšetkým je to lenivosť,“ citovali ho americké médiá.

Objavili sa už aj dohady, či nový „bradatý“ imidž fešáka s vizuálom modela z reklám nie je reakciou na udalosti v jeho súkromnom živote. Len nedávno viaceré médiá potvrdili, že Pine sa rozišiel so svojou priateľkou – herečkou Annabelle Wallisovou.

K rozchodu však malo dôjsť už dávnejšie, akurát ho prominentný pár dokázal utajiť – pravdepodobnejšie teda je, že sa diváci čoskoro dočkajú Pinea v nejakej novej „bradatej“ úlohe.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #brada #Chris Pine #zmena imidžu

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...