Veronika Žilková sa rozvádza po 18 rokoch! Manžel Stropnický jej žiadosť poslal mailom

Herečka Veronika Žilková sa rozvádza. Správu potvrdila českým médiám a u mnohých čitateľov určite vyvolala poriadne prekvapenie, či doslova šok.

15.03.2022 06:06
Veronika Žilková a jej manžel Martin Stropnický Foto:
Herečka Veronika Žilková a jej manžel Martin Stropnický na zábere z roku 2017.
debata (8)

Šesťdesiatročná česká hviezda z komediálnych filmov či seriálov sa pre denník Blesk priznala, že ju čaká už tretí rozvod. S rozhodnutím prišiel ako prvý jej manžel – niekdajší herec a súčasný veľvyslanec Česka v Izraeli Martin Stropnický. Šokujúco vyznieva spôsob, akým podľa Žilkovej toto svoje rozhodnutie komunikoval.

Žilková dostala od Stropnického email. „Stálo v ňom, že ma už nemiluje a že sa mi ospravedlňuje,“ citoval herečku český Blesk. Táto správa pritom vraj prišla po tom, čo známa blondínka strávila takmer dva týždne na dovolenke v Dubaji. Práve s manželom Martinom a ich spoločnou dcérou Kordulou, ktorá má 16 rokov.

Žilková sa prihovorila následne aj fanúšikom na Instagrame, kde správu potvrdila. „Dneska, bohužiaľ, vyšla v Blesku smutná, ale pravdivá informácia, ktorá sa týka našej rodiny,“ uviedla v úvode videa, v ktorom cvičí spoločne so svojimi sledovateľmi. „Nie som cynik, ale budem sa držať toho, čo žiadam celý čas aj od vás – za každej situácie si budovať pozitivizmus v duši,“ odkázala.

Pre oboch partnerov pôjde už o tretí rozvod. V minulosti bola herečka z hitu My všichni školou povinní vydatá najprv za režiséra Jiřího Hanycha, s ktorým má dcéru Agátu a následne za Marka Navrátila, ktorému porodila synov Cyrila a Vincenta. Okrem troch detí si v čase manželstva s Navrátilom herečka vzala ďalšie dve deti do pestúnskej starostlivosti. Herec a následne politik Stropnický bol ženatý s Luciou Borovcovou, s ktorou má tiež tri vlastné deti.

Video
VIDEO: S terapeutom Vladimírom Hambálkom o rozchode či rozvode – o tom, aké mechanizmy v nás spúšťa. Ako ho zvládnuť čo najlepšie a na čo sa pri rozchádzaní musíme pripraviť.
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #rozvod #Instagram #martin stropnický #Veronika Žilková

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...