Hviezda Harryho Pottera ukázala na premiére priateľku! Veď ona je s Radcliffom už 10 rokov...

Veľmi zriedkavé sú momenty, keď sa herec Daniel Radcliffe objaví na verejnosti so svojou partnerkou. Teraz urobili výnimku na prezentácii nového filmu The Lost City.

16.03.2022 11:00
debata
zväčšiť Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke na premietaní filmu "The Lost City" v New Yorku.

Premiéra a stretnutie s novinármi sa konalo v New Yorku, pričom bývalý predstaviteľ čarodejníckeho učňa Harryho Pottera dorazil na akciu v sprievode pôvabnej blondínky. Aj vzhľadom na fakt, že mnoho médií o súkromí britského rodáka toho veľa netuší, nevedeli najprv, o koho ide. Až následne to ozrejmili znalejší žurnalisti – Radcliffa sprevádzala jeho priateľka, inak tiež herečka Erin Darke.

Azda ešte prekvapujúcejší je v prípade celebritnej dvojice fakt, ako dlho sú vlastne spolu. Daniel sa s Erin spoznali ešte v roku 2012 pri nakrúcaní filmu Kill your darlings a následne začali spolu randiť. Znamená to, že tento rok vlastne oslávia už desiate výročie svojho vzťahu.

zväčšiť Herečka a producentka Sandra Bullock oblečená v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Special Screening of "The Lost City" Herečka a producentka Sandra Bullock oblečená v kreácii Stella Jean.

Tridsaťdvaročný Radcliffe a o päť rokov staršia Darke pôsobili pred objektívmi veľmi spokojne. Blondínka je vraj nadšená z nového projektu, ktorým je práve film The Lost City. Ten okrem niekdajšej detskej hviezdy láka aj na prítomnosť hollywoodskej hviezdy prvej veľkosti. Reč je o Sandre Bullockovej, ktorá vo filme nielen hrala, ale ho aj spoluprodukovala.

Herecká dvojica Sandra Bullock a Daniel...
Herec Jared Leto na podujatí Southwest Film...
+16Herec Colton Ryan a herečka Chloe Sevingy...

Nedávno však svojich fanúšikov prekvapila správou o tom, že si od herectva dáva pauzu. „Moju prácu beriem veľmi vážne a jednoducho chcem byť 24/7 s mojimi deťmi a rodinou,“ vysvetlila pre Entertainment Tonight. V pláne má vraj naplniť všetky želania svojim dvom deťom – synovi Louisovi a dcére Laile. „A uspokojiť tiež ich spoločenský kalendár,“ zavtipkovala si na margo toho, že plánuje veľa stretnutí s inými rodičmi ako bežná mama, ktorá sprevádza svoje deti na detské večierky či školské recitály.

Filmovú novinku Lost City predstavila Bullock s Radcliffom aj na filmovom festivale v Texase, viac fotografií si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sandra Bullock #Daniel Radcliffe #partnerka #Erin Darke #Lost City

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....