Beckham zveril svoj Instagram ukrajinskej lekárke: Zábery tehotných žien v pivnici ukazujú tvár vojny

Niekdajší anglický futbalista David Beckham sa rozhodol odovzdať kontrolu nad svojím účtom na Instagrame hlavnej lekárke regionálneho perinatálneho centra v druhom najväčšom ukrajinskom meste Charkov, kde pomáha matkám po pôrode.

21.03.2022 12:25
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Počas nedele tak Beckhamov Instagram zaplavili príspevky od pani Iryny zobrazujúce napríklad pivnicu, do ktorej počas prvých dní ruskej invázie evakuovali všetky tehotné ženy a čerstvé matky. Príspevky ukrajinskej lekárky sa objavili v takzvaných „stories“ a to znamená, že na Beckhamovom profile budú prítomné presne 24 hodín od zverejnenia. Či Beckham prepožičia ukrajinským zdravotníkom aj svoju hlavnú stránku (stenu), kde príspevky zostávajú zachované, nie je jasné.

Pre približne 71,5 milióna Beckhamových sledovateľov zverejnila fotografie novorodencov na oddelení intenzívnej starostlivosti, kde sú odkázaní na kyslíkové prístroje darované Detským fondom OSN (UNICEF).

Mila Kunis a Ashton Kutcher Čítajte viac Ohromná suma pre Ukrajinu! Mila Kunis a Ashton Kutcher pomohli vyzbierať milióny dolárov

V ďalšom klipe zasa nakrútila mladú matku Janu, ako drží svojho syna Mychajla, ktorý sa narodil s dýchacími problémami, pričom ich rodinný dom bol zničený ruským ostreľovaním.

Beckham, ktorý je od roku 2005 ambasádorom UNICEF, vyzval svojich sledovateľov, aby sa pripojili k tejto charitatívnej organizácii a pomohli ľuďom na Ukrajine zabezpečiť prístup k čistej vode a jedlu, zabezpečiť vybavenie pôrodníc a služby ochrany detí.

Oľga Smirnovová Čítajte viac Z Ruska odchádzajú umelci! Speváčku Allu Pugačevu nasleduje slávna primabalerína Oľga Smirnovová
debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Instagram #vojna na Ukrajine

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....