Bullock a Tatum priznali: Prvý raz sme sa stretli v riaditeľni materskej školy! Tu je dôvod

Prvé stretnutie Sandry Bullock (57) a Channinga Tatuma (41) mohlo byť krajšie a menej stresujúce.

23.03.2022 00:00
Stratené mesto Foto:
Snímka z filmu Stratené mesto.
debata

Sandra Bullock a Channing Tatum sú hviezdami filmovej novinky Stratené mesto. Slávna dvojica sa však nestretla prvý raz pred filmovou kamerou, ale na celkom inom mieste. Možno prekvapivom.

Dvojica zo Strateného mesta sa stretla po tom, čo sa ich dcéry Laila (10) a Everly (8) pohádali v škôlke, ktorú navštevovali. V rozhovore pre „The New York Times“ herci opísali incident v kancelárii riaditeľa škôlky.

NY Special Screening of "The Lost City" Čítajte viac Fakt jej ťahá na šesťdesiatku? Sandra Bullock prekvapí, stále si trúfne aj na...

„Všetko som to vytesnil,“ povedal Channing Tatum s úsmevom. „Zanechalo to post-traumatické stopy,“ so smiechom dodala Sandra Bullock. „Stretli sme sa kvôli incidentu v riaditeľni materskej školy. Zavolali nás tam, pretože Everly a Laila sa do seba navzájom pustili a my obaja sme sa modlili, aby vinníkom bolo dieťa toho druhého,“ opísala Bullock.

Sandra Bullock na premiére filmu The Lost City...
Na filmovej premiére nechýbal herec Daniel...
+5Herečka Da'Vine Joy Randolph na filmovej...

Dnes sú dcéry týchto hollywoodskych hviezd kamarátky. Spriatelili sa, keď ich slávni rodičia natáčali spomínaný film v Dominikánskej republike. „To je dôvod, prečo sme natočili tento film, aby si mohli vychutnať neobmedzené spoločné hranie sa počas obdobia korony,“ opísala s úsmevom Bullock. Držiteľka Oscara a jej kolega vraj počas nakrúcania urobili všetko pre to, aby sa ich deti bavili najlepšie v živote. Bullock vychováva dve adoptované deti – Louisa (12) a spomínanú Lailu (10).

Sandra Bullock Čítajte viac Ako víla z pralesa, odetá do farieb a kože! Sandru Bullockovú nejde prehliadnuť, tie šaty vyrazia dych

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Sandra Bullock

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...