Charlene sa v monackom paláci dlho neohriala! Jej kroky smerovali na miesto, ktoré milovala aj kňažná Grace

Kňažná Charlene sa pred pár dňami z pobytu na špeciálnej klinike vrátila zo Švajčiarska do Monaka. V kniežacom paláci sa však nezdržiava.

26.03.2022 00:00
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene na archívnej snímke.
debata

12. marca 2022 monacký palác oficiálne oznámil, že princezná Charlène (44) je späť v Monaku a konečne sa mohla stretnúť so svojou rodinou, najmä so 7-ročnými dvojičkami – Gabriellou a Jacquesom. Ako však informujú francúzske médiá, okrem iných aj francúzske Gala, Charlene momentálne v paláci nebýva.

albert Čítajte viac Charlene je už v Monaku, ale... Albertove narodeniny bez jej blahoželania, zato jeho ex nezabudla

Princezná Charlene sa po svojom návrate z liečenia ešte stále zotavuje, jej kroky smerovali do vidieckeho domu monackej rodiny Roc Agel, Grimaldiovskej usadlosti vo francúzskej obci Peille, ktorá sa nachádza nad kniežatstvom.

Boli to rodiča princa Alberta, knieža Rainier a kňažná Grace, ktorí si túto usadlosť v provensálskom štýle zamilovali rok po ich svadbe v roku 1957. Cesta autom z Monaka do Roc Agel trvá asi 20 minút.

charlene Čítajte viac Tvrdý úder princa Alberta! Spoločnosť na oficiálnom podujatí mu robila aj jeho ex, ktorá má Charlene poriadne v zuboch

„Moji rodičia hľadali miesto v krajine, kam by mohli utiecť, keď im to povinnosti dovolili a kde by ich deti mohli v pokoji vyrastať. Skrátka o čosi slobodnejšie,“ zaspomínal si princ Albert v roku 2017 v rozhovore pre „Point de Vue“. Aj dvojičky Jacques a Gabriella v minulosti trávili veľa víkendov v Roc Agel. Žiadne fotografie tejto nehnuteľnosti však neexistujú, súkromie na Roc Agel si kniežacia rodina roky prísne stráži.

Charlene môže na rozľahlom pozemku relaxovať, hrať golf, plávať vo veľkom súkromnom bazéne, starať sa o záhradu. Stále nie je isté, kedy sa princezná Charlene bude môcť vrátiť k svojim oficiálnym povinnostiam a sprevádzať svojho manžela na stretnutiach. Najbližšie týždne „by sa mala úplne zotaviť, aby mohla postupne zamerať na svoje oficiálne aktivity,“ uviedol palác v oficiálnej tlačovej správe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert #kňažná Charlene

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....