Miliardár Elon Musk: Aby bol človek skutočne šťastný, musí...

Asi som teda iba polovične šťastný, priznáva vizionár Elon Musk.

28.03.2022 00:00
Saturday Night Live-Elon Musk Foto: ,
Najbohatším človekom na svete je momentálne Elon Musk, ktorého majetok magazín Forbes odhaduje približne na 270 miliárd dolárov.
debata (2)

Miliardár Elon Musk (50) a speváčka Grimes (33) oznámili rozchod v septembri 2021. Musk je od rozchodu so speváčkou oficiálne single, hoci médiá ho pred časom začali spájať s mladou austrálskou herečkou Natashou Bassettovou. Ako to medzi dvojicou aktuálne je však zostáva tajomstvom.

Saturday Night Live-Elon Musk Čítajte viac Nová žena po boku Elona Muska! Boháča očarila krásna ryšavka, nemá ani 30

Musk pre magazín „Welt am Sonntag“ úprimne opísal, že sa stopercentne šťastným necíti byť. A čo povedal o láske? „Myslím si, že existujú rôzne stupne lásky. Ale podľa mňa, aby bol človek skutočne šťastný, musí byť šťastný v práci aj v láske,“ povedal Musk. "Asi som teda polovične šťastný,“ priznáva. A vysvetľuje: "Sú chvíle, keď sa cítim osamelo, áno.“ Verí takisto tomu, že väčšina ľudí nie je šťastná, keď sú sami. Musk ešte dodal: „Som si istý, že každý má chvíle, keď je osamelý.“

zväčšiť Speváčka Grimes a podnikateľ a vynálezca Elon... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Speváčka Grimes a podnikateľ a vynálezca Elon Musk. Speváčka Grimes a podnikateľ a vynálezca Elon Musk.

V minulosti Musk tvoril pár aj s herečkou Amber Heardovou, exmanželkou Johnnyho Deppa. Vzťah Heardovej a Muska sa začal potom, čo sa milionár rozviedol s herečkou Talulah Rileyovou. Dvojica sa spolu postavila pred oltár dva razy, ale ani to nestačilo. V októbri 2016 sa vzťah Muska a Rileyovej oficiálne skončil rozvodom, ich manželstvo bolo bezdetné. S prvou manželkou, Justine, má Musk päť detí. Ich manželstvo trvalo v rokoch 2000 až 2008.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...