Alec Baldwin teda prekvapil! Ďalšie dieťa je na ceste, v poradí už... To číslo ohromí

Hilaria a Alec Baldwinovci sa opäť stanú rodičmi. Dočkajú sa siedmeho spoločného potomka, šťastnú novinu oznámila 37-ročná trénerka jogy na Instagrame.

31.03.2022 10:00
NY World Premiere of "The Boss Baby: Family... Foto: ,
Herec Alec Baldwin, jeho manželka Hilaria Baldwin a ich deti na premiére animovaného filmu The Boss Baby: Family Business.
debata (1)

Alec Baldwin (63) a jeho manželka Hilaria (37) sa budú musieť obracať ešte o čosi viac. Na jeseň sa dočkajú ďalšieho bábätka. „Po mnohých vzostupoch a pádoch za posledných pár rokov máme obrovské prekvapenie: túto jeseň príde na svet ďalší Baldwinito. Boli sme si celkom istí, že naša rodina je kompletná a z tohto prekvapenia sme šťasní. Zdieľam s vami správu v okamihu, keď sme to povedali deťom – ako môžete vidieť, sú veľmi nadšené!“, napísala Hilaria na Insagrame a zverejnila aj rodinné video.

Alec Baldwin má s exmanželkou Kim Basingerovou ešte jednu dcéru, Ireland (28). Na tému počtu detí s druhou ženou často žartuje aj on sám. V šou Ellen DeGeneresovej napríklad povedal: „Vždy hovorím, že moja manželka je zberateľka. Niekto zbiera autá, niekto hodinky alebo umenie. Moja žena zbiera deti.“

Prop Firearm Movie Set Čítajte viac Nie je to už on, opísala Aleca Baldwina jeho dcéra. Ťažoba tragédie nikdy nepominie

Alec Baldwin tvorí s 37-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v júni 2012 sa zosobášili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...