Mórová chcela byť aspoň krásna, okrem Mokrého očarila aj divákov

Panovačná, nepríjemná aj kruto úprimná - taká je Ivana Švehlová, postava zo seriálu Panelák. Diana Mórová, ktorá ju stvárňuje, je herečkou roka 2008.

12.03.2009 05:56
Diana Mórová Foto:
Herečka Diana Mórová - zdobili ju luxusné šperky, ktoré vznikli špeciálne ku šatám.
debata

Rozhodli o tom diváci v televíznej ankete OTO 2008 a prekvapivý výsledok šokoval aj samotnú Mórovú. „Priznám sa, nerátala som s tým. Myslela som si, že tento rok nevyhrá Zuzana Fialová. Na obrazovke bola menej. Ale takmer istá som si bola, že sošku dajú ľudia Miške Čobejovej. Viete Ordinácia, tehotenstvo – všetko spolu mi tak pasovalo,“ vysvetlila pre Pravda.sk Mórová.

Na galavečer do Opery SND však napriek tomu prišla ako jedna z najžiarivejších hviezd. „Vlastne som si povedala, keď nevyhrám, nech som aspoň pekná,“ objasnila Mórová výber smotanovej róby, krásnych šperkov a účesu v štýle ikon starého Hollywoodu. „Neviem, či som očarila ľudí, ale svojho muža som očarila,“ dodala vtipne.

Sošku OTO, ktorá je jej prvou vôbec, si veľmi váži a vníma to ako veľkú pochvalu od ľudí. „Pochváliť potrebuje každý z nás. A toto je ľudová cena, ktorú si nesmierne vážim. Je vzácne, že ľudia vôbec majú čas na to, aby posielali hlasy. Nesmierne ma to teší,“ vysvetlila Mórová, ktorá sa počas večera ocitla na javisku aj s priateľom Jurajom Mokrým.

Herečka Diana Mórová s partnerom Jurajom Mokrým. Foto: Zdeno Gáfrik
Diana Mórová a Juraj Mokrý Herečka Diana Mórová s partnerom Jurajom Mokrým.

Priznala, že mala veľkú trému. „Ale môj muž mi hovorí, že sa mu so mnou veľmi dobre hrá,“ dodala so šarmantným úsmevom. Diana si však zahrala aj v rámci nominačných upútavok. S kolegyňami a súperkami Michaelou Čobejovou a Zuzanou Fialovou si to vraj veľmi užili. „Bolo to veľmi príjemné, všetky sme sa na to mimoriadne pripravovali a zabávali. Ale ešte teraz mám modriny,“ prezradila Mórová.

Riaditeľ televízie Markíza Václav Mika prišiel...
Scenárista Andy Kraus s manželkou nechýbal...
+47Moderátorka televízie Markíza Martina...
debata chyba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...