Polícia chcela Willa Smitha zatknúť priamo počas Oscarov! Prečo to neurobila?

Herec Will Smith po útoku na Chrisa Rocka len o vlások unikol okamžitému zatknutiu.

01.04.2022 09:10
Oscar 2022, Will Smith Foto: ,
Will Smith (vpravo) vyšiel počas udeľovania Oscarov na pódium a dal komikovi Chrisovi Rockovi facku za poznámku o holej hlave jeho manželky.
debata (16)

Will Smith (53) zrejme vďačí Chrisovi Rockovi (57) za to, že si svojho Oscara mohol prevziať počas večera osobne. Polícia Los Angeles bola počas nedeľňajšieho odovzdávania filmových cien na mieste a bola pripravená herca zatknúť potom, čo na pódiu udrel Chrisa Rocka do tváre.

Oscar 2022, Will Smith, Jana Pinkett Smith Čítajte viac Manželka herca Willa Smitha prelomila mlčanie! Ste zvedaví na jej vyjadrenie?

Jediný dôvod, prečo policajti nič neurobili, bolo to, že Rock odmietol vzniesť obvinenie, povedal Will Packer (47), producent oscarového ceremoniálu v relácii ABC „Good Morning America“. Packer povedal, že „ublíženie na zdraví“ bolo spojenie, ktoré sa v tej chvíli skloňovalo. Policajti povedali: ‚Zatkneme ho. Sme pripravení zatknúť ho hneď teraz‘," opísal situáciu po incidente Packer tak, ako sa diala v zákulisí. Packer dodal, že v zákulisí polícia diskutovala o možnostiach priamo s Chrisom Rockom. Komik však navrhovaný krok polície odmietol a povedal, že je v poriadku.

Video

Facku, ktorú Will Smith uštedril moderátorovi Chrisovi Rockovi počas udeľovania Oscarov, už oľutoval, ale americké médiá sa incidentom stále zaoberajú. Postupne sa totiž prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrujú na tému neakceptovateľného násilia mnohé celebrity.

Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...

Čo sa počas oscarovej noci udialo? Smith, ktorý neskôr v rámci večera získal cenu pre najlepšieho herca, počas odovzdávacieho ceremoniálu vstal zo svojho miesta v sále a na pódiu dal komikovi Chrisovi Rockovi facku. Potom naň už zo svojho miesta dvakrát zareval "neber si do svojej hnusnej huby meno mojej ženy!“.

will snith Čítajte viac Will Smith sa komikovi ospravedlnil za facku na Oscaroch. Akadémia incident prešetruje

Filmová akadémia začala voči Willovi Smithovi konanie. Na svojom najbližšom stretnutí bude hlasovať, ako herca potrestajú. Sankcie môžu byť rôzne, hrozí mu „pozastavenie, vyhostenie alebo iné povolené sankcie,“ píše vo svojom stanovisku akadémia.

Kyra Sedgwick a Kevin Bacon na  Vanity Fair...
Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci.
+39Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Will Smith #Chris Rock

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...