Hviezdna kráska Rosamund Pike prekvapila na pražskej konferencii: Prilákala ju mama Elona Muska

Pre jej ortodoxných fanúšikov nie je žiadnym tajomstvom, že už nejaký čas žije v Prahe. Napriek tomu bola prítomnosť hviezdnej herečky Rosamund Pikeovej na konferencii v Prahe prekvapením.

04.04.2022 00:00
Tereza Maxová (vľavo) a britská herečka... Foto:
Česká topmodelka a filantropka Tereza Maxová (vľavo) a britská herečka Rosamund Pike.
debata

Štyridsaťtriročná držiteľka Zlatého glóbusu, ktorá bola v minulosti nominovaná aj na Oscara (za výkon vo filme Stratené dievča), sa vo štvrtok minulý týždeň objavila medzi známymi a úspešnými ženami na konferencii Vogue Live. Jej hlavnou hviezdou bola Maye Musk, modelka, podnikateľka a tiež slávna mama – jej synom je totiž Elon Musk. Viac o podujatí si prečítajte v našej reportáži tu.

zväčšiť Maye Muskovú (vpravo) spovedala pred divákmi... Foto: Vogue LIVE
Maye Musk a Pavlína Wolfová Maye Muskovú (vpravo) spovedala pred divákmi česká moderátorka a novinárka Pavlína Wolfová.

Aj ona bola možno lákadlom pre Pikeovú, ktorá sa v Česku usadila počas pandémie koronavírusu, aby sa vyhla neustálym obmedzeniam pri cestovaní. V Česku totiž vznikal seriál Wheel of Time z produkcie Amazon Prime, v ktorom si Pike zahrala hlavnú ženskú rolu. Pandémia koronavírusu však neustále komplikovala nakrúcanie a tak sa mama dvoch detí rozhodla, že bude lepšie počkať si na lepšie podmienky na prácu práve v Česku.

Česká topmodelka a filantropka Tereza Maxová...
Maye Muskovú (vpravo) spovedala pred divákmi...
+7Zakladateľka a CEO magazínu Vogue CS Michaela...

Na konferenciu o vzdelávaní a mentoringu dorazila plavovlasá kráska v očarujúcom nenútenom looku z dielne značky Dior. S tou spolupracuje už dlhší čas a v kreáciách z dielne Dior Haute Couture nafotila pred časom aj editoriál pre českú mutáciu magazínu Vogue. Zdá sa, že s členmi redakcie, či šéfkou a zakladateľkou Vogue CS si padla do oka. Aj preto vraj prijala pozvanie medzi hostí na druhý ročník podujatia.

zväčšiť Herečka Rosamund Pike na prehliadke kolekcie... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Paris Fashion Dior H/C Herečka Rosamund Pike na prehliadke kolekcie Dior Haute Couture Jar-Leto 2022.

Pikeovú už niekoľko mesiacov nakrúca pokračovanie seriálu Wheel of Time, ktorý sa zaradil medzi najúspešnejšie tituly Amazon Prime. Ako ešte v decembri informoval portál The Hollywood Reporter, prvé tri epizódy z prvej série v týždni od premiéry seriálu zaznamenali viac ako 1,16 miliardy streamovacích minút na platforme, čo je obrovský úspech. Premiéra druhej série však jasný dátum zatiaľ nemá. Vie sa ale, že herečka sa objaví aj v ďalšom ambicióznom projekte – ide o triller Rich Flu, ktorý by do kín mal prísť už na jeseň tohto roka.

Herečka Kate Winslet v kreácii Elie Saab. Čítajte viac Aj v pandémii je Česko filmársky raj! V Prahe nakrúca dcéra slávnej herečky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Vogue #Rosamund Pike #konferencia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...