Si moja kráľovná! Ktorú ženu takto nazvala krásna Catherine Zeta-Jones? Pridala aj video

Catherine Zeta-Jones (52) z času na čas pustí svojich fanúšikov na Instagrame do súkromia. Urobila tak aj teraz, keď zverejnila spomienkové video pri príležitosti narodenín jej mamy, Patricie.

05.04.2022 00:00
Catherine Zeta-Jones Foto:
Catherine Zeta-Jones v modeli Michael Kors.
debata

S rodičmi, Patriciou Fair a Davidom Jamesom Jonesom, vyrastala slávna hviezda v meste Swansea vo Walese. S mamou má slávna 50-nička vynikajúci vzťah, občas sa dokonca s dcérou aj s vnúčatami objavuje aj na spoločenských podujatiach. Urobila tak napríklad v roku 2019, kedy pred fotografmi pózovala spolu s dcérou aj svojimi vnúčatami vo Walese. Herečka vtedy zavítala do rodného mesta Swansea, aby si prevzala prestížne ocenenie.

Na spomienkovom videu sú zostrihané rodinné videá či archívne fotografie, na ktorých je nielen mama herečky, ale aj ona sama, či už ako dieťa alebo neskôr ako mladučká hviezda.

zväčšiť Catherine Zeta-Jones a jej mama Patricia... Foto: Profimedia
Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones a jej mama Patricia (vľavo) spolu so synom Dylanom.

Z videa je zrejmé, že Patricia je žena, ktorá sa rada zabáva, dobrá nálada a úsmev k nej patria. K videu doplnila Catherine Zeta-Jones aj želanie: „Všetko najlepšie k narodeninám. Prinášaš nám všetkým toľko radosti! Si moja kráľovná! Ľúbim ťa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Zeta-Jones

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...