Brzobohatý, Kuchařová a...? Karty mieša jedna z najkrajších českých moderátoriek

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý tvorili nádherný pár. Vzťah je už minulosťou a po boku hudobníka má byť známa česká moderátorka.

05.04.2022 10:00
Daniela Písařovicová Foto:
Daniela Písařovicová v šou Star Dance.
debata

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý sú už istý čas rozvedení, ale ich vzťah neprestáva české médiá priťahovať. Dôvodom je napätý vzťah medzi niekdajšími manželmi, na margo ktorého sa negatívne vyjadruje najmä niekdajšia Miss World.

zväčšiť Taťána Gregor Kuchařová  a jej manžel, Ondřej... Foto: Profimedia
Taťána Gregor Kuchařová Taťána Gregor Kuchařová a jej manžel, Ondřej Gregor Brzobohatý na premiére muzikálu Legenda menom Holmes.

Podľa niekoľkých českých portálov, okrem iného podľa super.cz, má známy hudobník randiť s krásnou českou moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ako bolo prezentované v televíznom magazíne Showtime, vzťah Gregor Brzobohatého a Písařovicovej má prekvitať. „Dozvedela som sa to len nedávno. Aj to, že ich vzťah trvá už okolo pol roka a začal sa ešte počas nášho manželstva. Čo k tomu povedať… Opäť to len potvrdzuje to, čo som už povedala a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu preč a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať,“ citoval slová Kuchařovej magazín Showtime.

Taťána Gregor Brzobohatá, Ondřej Gregor Brzobohatý Čítajte viac Koniec manželstva krásnej Kuchařovej a Brzobohatého? Spevák sa už vraj stretáva s inou

Sledovaná česká dvojica Kuchařová – Brzobohatý si povedala svoje áno v roku 2016 v kostole na pražskom Strahove. Okrem ženíchovej matky Hany Gregorovej či jeho sestry Roly Brzobohatej sa na svadobný obrad prišli pozrieť aj spevák kapely Monkey Business Matěj Ruppert, herec a hudobník Vojta Dyk, režisér Jiří Strach, ekonóm Tomáš Sedláček či moderátor Libor Bouček. Svadba vtedy prišla po troch rokoch randenia, pričom pre Brzobohatého ide už o druhé manželstvo. V roku 2008 sa oženil s producentkou Johanou Indrákovou. Rozviedli sa o päť rokov neskôr.

Daniela Písařovicová (43) je jednou z najvychytenejších moderátoriek Česka. Sedem rokov moderovala hlavné spravodajstvo na obrazovke Českej televízie, v roku 2018 si zatancovala v sledovanej šou StarDance. Na informácie o súkromí je skúpa, na margo údajného vzťahu sa nevyjadril ani Brzobohatý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taťána Kuchařová #Ondřej Gregor Brzobohatý

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....