Kelly, si krajšia ako pred 30-timi rokmi! Donna na jubileum kamarátky nezabudla, foto ako dôkaz

Herečka Jennie Garth, ktorá sa 3. apríla stala 50-ničkou, získala vďaka seriálu Beverly Hills 902 10, v ktorom hrala v rokoch 1990 – 2000, aj najlepšiu kamarátku.

05.04.2022 13:00
Jennie Garth a Tori Spelling Foto:
Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna v začiatkoch seriálu Beverly Hills 90210.
debata

Je ňou seriálová Donna Martinová, čiže kolegyňa Tori Spelling (48). Dve blondínky spája dlhoročné priateľstvo, čo často dokazujú aj na sociálnych sieťach. Dvojica sa dokonca už pár razy spojila aj pracovne, napríklad v roku 2020 spustili podcast s názvom "9021OMG“, v ktorom ponúkali fanúšikom pohľad do zákulisia nakrúcania seriálu, na ktorom vyrástla celá jedna generácia.

Jennie Garth na zábere z roku 2020.
Jennie Garth a vo filme   "A Kindhearted...
+7Herečka Jennie Garth.

Samozrejme, Spelling nezabudla ani na blahoželanie pre svoju kamarátku, ktorú dokonca nazvala sestrou. A pridala nielen pekné vyznanie, ale aj veselú spoločnú fotografiu, na ktorej obe blondínky pózujú v retro cvičebnom úbore z čias aerobiku.

Jennie Garth Čítajte viac Miloval ju Dylan aj Brandon! Kelly z Beverly Hills oslávila 50-ku, takto s ňou šiel čas

„Jennifer Eve Garth skutočne predstavuje človeka, pre ktorého je vek jednoducho iba číslo. Dnes si krajšia ako pred 30-timi rokmi. Si úžasne inšpiratívna žena. A taká skvelá mama. Určite si pre mňa mentorom v otázkach materstva. Veľmi ťa milujem. Si v tomto živote mojou sestrou.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Obe sa spolu s ostatnými kolegami z kultového seriálu objavili aj v doku-sérii BH 90210 – išlo o pokus o istý remake slávneho seriálu, bol však prepadákom. Projekt BH 90210 (6-dielna miniséria, 2019) musela byť televíziou FOX stopnutá po prvej sérii pre divácky nezáujem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...