Svadba tejto jari? Beckhamov syn si berie krásku z fakt bohatej rodiny! Miesto sobáša vyrazí dych

Už niekoľko dní prebiehajú prípravy na jednu z udalostí sezóny v americkom šoubiznise. Počas najbližšieho víkendu by sa mala konať svadba najstaršieho syna manželov Beckhamovcov a jeho snúbenice - herečky a modelky Nicoly Peltzovej.

07.04.2022 10:00
Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Foto: ,
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz počas prehliadky značky Givenchy v Paríži.
debata (4)

Zaľúbenci začali spolu randiť v roku 2019 a už po pár mesiacoch randenia deklaroval Brooklyn Beckham, že v niekdajšej hrdinke filmu zo série Transformers našiel lásku svojho života. Zdá sa, že nezostalo len pri slovách, ktorými sa najmä vo svete šoubiznisu plytvá tak často. Dvojica sa najprv zasnúbila a druhý aprílový víkend by sa mal stať dátumom ich pompéznej a hviezdami nabitej svadby.

Brooklyn Beckham si ako najstarší potomok slávnej dvojice Victorie Beckhamovej a Davida Beckhama vybudoval vlastnú slávu najprv ako model, fotograf a influencer. Posledné mesiace sa tiež prezentuje ako nadšený kuchár, ktorý na svojom Instagrame vysiela videá z príprav jedál. Jeho polovička Nicola Peltz vstupila do pozornosti verejnosti rolou v seriáli Bates Motel či už spomenutých Transformers. V USA je však nemenej známa aj ako dcéra zo slávnej miliardárskej rodiny. Jej otcom je totiž Nelson Peltz, investor a podnikateľ, ktorý pôsobí napríklad v spoločnosti Procter & Gamble a jeho majetok sa odhaduje na 1,7 miliardy amerických dolárov.

zväčšiť Prípravy na svadbu Brooklyna Beckhama a Nicoly... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, svadba Prípravy na svadbu Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltzovej na Palm Beach na Floride prebiehajú v priestoroch usadlosti Mountsorrel na Palm Beach.

Ako informoval portál magazínu Tatler.com, svadba by sa mala konať v jednej z Peltzovej superluxusných nehnuteľností – konkrétne v usadlosti Montsorrel, prímorskom statku v Palm Beach na Floride. Hodnota usadlosti sa odhaduje na takmer 100 miliónov dolárov. Fotografi a reportéri už zachytili v posledných dňoch na mieste veľké prípravy. Na záhrade neďaleko pláže stojí obrovský stan pre svadobných hostí a niekoľko ďalších menších krytých stanov, ktoré budú pravdepodobne tvoriť zázemie pre catering a všetky produkčné aktivity sobáša.

Slávnostný deň pôvabnej blondínky Peltzovej a jej influencerského snúbenca z vychýrenej rodiny by sa mal odohrať pred zrakmi mnohých hviezdnych hostí. Tatler hovorí o účasti topmodelky Gigi Hadidovej, podnikateľky a celebrity Nicole Richiovej či rodinných priateľoch Beckhamovcov – herečke Eve Longorii a jej manželovi alebo o Gordonovi a Tane Ramsayovcoch.

zväčšiť Brooklyn Beckham a Nicola Peltz spoločne na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2022 Valentino Brooklyn Beckham a Nicola Peltz spoločne na prehliadke značky Valentino.

Sobáš prebehne údajne podľa židovských rituálov – ženích potvrdil, že bude mať pri obrade na hlave tradičnú jarmulku. Na svadbe, samozrejme, nebude chýbať rodina. Podľa magazínu Tatler majú Brooklynovi po boku stáť jeho bratia Romeo a Cruz ako družbovia. Naplánovaný je príhovor Davida Beckhama. O šatách nevesty sa však stále špekuluje – médiá pátrali aj po tom, či ich nezhotoví budúca svokra Victoria Beckham, ktorá je už roky na trhu ako úspešná dizajnérka s vlastnou značkou odevov. Tieto správy však neboli potvrdené.

Naomi Biden Čítajte viac Krásna vnučka prezidenta Bidena hviezdou prehliadky Ralph Lauren: Prišla si vari vybrať svadobné šaty?!

Zaujímavosťou je, že v roku 2020 miliardársky otecko nevesty organizoval v priestoroch luxusnej nehnuteľnosti, kde prebehne sobáš, finančnú zbierku na podporu kampane za znovuzvolenie prezidenta Donalda Trumpa. Nelson Peltz však po útoku na Kapitol v januári 2021 pre televíziu CNBC povedal: „Hlasoval som za Trumpa v minulých voľbách v novembri. Dnes je mi ľúto, že som to urobil.“

VIDEO: TOP 5 najdrahších svadieb

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #svadba #David Beckham #miliardár #prípravy #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham #Palm Beach #mall.tv

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....