Ešte dokonalejší kráľovský pár než William a Kate? Fešák Carl Philip a jeho princezná - modelka na prestížnom gala

Švédska kráľovská rodina usporiadala po dvojročnej prestávke tradičnú večeru v kráľovskom paláci v Štokholme. Hostili ju kráľ Carl XVI. Gustaf a jeho manželka, kráľovná Silvia.

07.04.2022 08:10
680691007 Foto:
Švédska princezná Sofia a princ Carl Philip na večeri usporiadanej kráľom a kráľovnou v paláci v Štokholme.
debata (1)

Ku kráľovskému páru sa pridala aj korunná princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel. Za stolom nechýbal ani princ Carl Philip a jeho manželka princezná Sofia či pozvaní hostia.

zväčšiť Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná... Foto: Profimedia
680690947 Kráľovná Silvia, kráľ Carl Gustaf, korunná princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel na večeri usporiadanej v paláci v Štokholme.

Krásna čiernovláska, princezná Sofia, ktorá s manželom vychováva tri ratolesti, prišla vo veľkolepej róbe smaragdovej farby, ktorú zdobila šerpa. Pri tejto príležitosti Sofia siahla aj po vzácnej tiare posiatej diamantami.

Korunná princezná zvolila o čosi výraznejší model, nielen čo sa farby týka – siahla po róbe červenej farby, ale aj strihu. Róba odhaľovala ramená a vrchný diel poskytol priestor na výrazné šperky, ktoré dvojnásobnej mame zdobili odhalený dekolt. Rovnako ako Sofia, aj Viktória sa ozdobila luxusnou tiarou. Kráľovná Silvia mala na sebe počas sledovanej udalosti žiarivú modrú róbu.

švédska rodina Čítajte viac Toľko neprirodzenosti! Švédska kráľovská rodina to prehnala s oficiálnymi fotkami

Sledovaným párom počas večera bezpochyby bola práve Viktória s manželom. Vo februári prišli švédske médiá so špekuláciami o manželskej kríze korunnej princeznej a princa Daniela. Na verejnosti či na oficiálnych záberoch pritom vyzerá táto rodinka ako z plagátu. Za múrmi paláca, ako písal švédsky portál „Stoppa Pressarna“, však až taká idylka vládnuť nemá. Na množiace sa správy o kríze už dokonca zareagoval aj palác v oficiálnom vyhlásení pre portál „Dana Press“.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

Sympatický Carl Philip (42) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princ Carl Philip

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...