Akčný hrdina na dôchodku! Bruce Willis s krásnou ženou po boku, ale svet už nezachraňuje

Pred pár dňami obletela svet správa, že akčný hrdina Bruce Willis pre zdravotné problémy ukončil kariéru.

10.04.2022 00:00
Bruce Willis Foto:
Herec Bruce Willis.
debata

Lekári 67-ročnému Willisovi nedávno zistili afáziu, chorobu, ktorá ovplyvňuje schopnosť hovoriť a porozumieť reči.

Bruce Willis Čítajte viac Zvláštna kategória Zlatých malín pre Brucea Willisa bola chyba! Organizátori anticenu pre herca zrušili

„Ako rodina sme chceli s Bruceovými skvelými podporovateľmi zdieľať, že náš milovaný Bruce prechádza zdravotnými problémami a nedávno mu bola diagnostikovaná afázia, ktorá ovplyvňuje jeho kognitívne schopnosti,“ napísala na Instagrame Rumer Willis. "V dôsledku toho a po starostlivom zvažovaní sa Bruce rozhodol ukončiť kariéru, ktorá preňho toľko znamenala. Je to pre našu rodinu veľmi náročné obdobie a sme veľmi vďační za vašu neprestajnú lásku, súcit a podporu.“

willis koláž Čítajte viac Tri osudové ženy Brucea Willisa! Okrem Demi Moore to bola aj kráska z Pobrežnej hliadky

A ako slávny akčný hrdina trávi prvé dni hereckého dôchodku? Fanúšikom to ukázala jeho manželka, Emma Heming-Willis (43). Na Instagrame ponúkla záber, na ktorom pózuje spolu s Willisom uprostred prírody, ako píše, je to pre nich obľúbené prostredie. Herec, ktorý sa preslávil najmä ako akčný hrdina, si tak užíva pokoj a tichú prírodu okolo.

Dve fotografie zrejme urobila ich dcéra Mabel Ray Willis (10), keďže pri nich svieti jej meno. Na prvej fotke si dvojica hľadí zamilovane do očí, na druhej má Emma hlavu položenú na manželovom ramene, zatiaľ, čo on sa usmieva do fotoaparátu.

V roku 2009 sa Bruce Willis oženil druhý raz, jeho vyvolenou je o 22 rokov mladšia modelka Emma Heming, s ktorou má dve dcéry a spoločne žijú v kalifornskom Beverly Hills. Na svadbe, ktorá sa konala v Beverly Hills, sa zúčastnila aj jeho exmanželka Demi Moore s jej vtedajším partnerom Ashtonom Kutcherom.

Bruce Willis a Demi Moore.
Bruce Willis a Demi Moore.
+3 Brooke Burns a Bruce Willis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...