A je to tu! Affleck požiadal Lopezovú o ruku, na prste už má poriadny 'šuter'

Po zhruba roku vzťahu, ktorý slávna dvojica Jennifer Lopez a Ben Affleck obnovila bezmála dvadsiatich rokoch, sa schyľuje ku svadbe.

09.04.2022 08:09
"Marry Me" Photo Call Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na prezentáciu filmu Vezmi si ma aj partnera Bena Afflecka. Žeby tým chceli niečo naznačiť?
debata (2)

Speváčku a herečku už počas uplynulých dní zachytili objektívy paparazzov v uliciach s veľkým prsteňom na ruke, ktorý mnohí označili ako zásnubný. Akonáhle si však Lopez všimla objektívy, snažila sa ruku zakryť a prsteň otočila dovnútra dlane, aby nebolo vidieť drahý kameň. Zdá sa však, že klebety sú veľmi rýchle a tak sa latino diva rozhodla vyjsť s pravdou von sama.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

Na Instagrame aj Twitteri zverejnila krátke video, v ktorom vyzvala fanúšikov, aby sa prihlásili na jej stránku OnTheJLo.com. Práve tam sa vraj dozvedia novinku, ktorá sa týka jej súkromia a ktorú zdieľala len s tými najbližšími. Jej fanúšikovia aj médiá, ktoré sa prihlásili na odber správ, sa následne dozvedeli, že novinkou je krásny prsteň na jej ruke. A podľa všetkého klenot zásnubný. Speváčka vo videu ukázala prsteň s veľkým zeleným kameňom a s nadšením hovorí: „Si perfektný!“

640900278 Čítajte viac Affleck a obe jeho Jennifer spoločne! Aha, toto spojilo Lopezovú a Garnerovú...

Špekulácie o tom, či sa slávna dvojica rozhodne zamieriť k oltáru, sa objavujú v podstate od začiatku ich znovuobnoveného vzťahu. Lopez už má za sebou tri manželstvá, Affleck bol ženatý raz – s herečkou Jennifer Garnerovou. Obaja partneri majú už tínedžerské deti z predchádzajúcich vzťahov.

Ak by sa konala hviezdna svadba, pravdepodobne sa tak stane už tento rok – hovorí sa o letnom termíne. Treba však tiež pripomenúť, že zásnuby absolvovala Lopez aj so svojím posledným priateľom (pred Affleckom) – bývalým profesionálnym baseballistom Alexom Rodriguezom. Tie však nakoniec dvojica zrušila. Snáď sa nič podobné neprihodí s hollywoodskym hercom, vzťahu s ktorým dala slávna Jennifer (a asi aj Ben samotný) druhú šancu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #zásnuby #prsteň #Ben Affleck

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...