Instagramy vedia, svet vie, ale najmä, že vieme my! Svarinská zdieľala zamilovaný záber s novou láskou

Posledné týždne púta pozornosť svojimi výkonmi v tanečnej šou Let's Dance. Darí sa jej na parkete, pred kamerou, ale zdá sa, že idylické momenty zažíva herečka Kristína Svarinská aj v súkromí.

10.04.2022 23:31
kristina mensia foto cinemart Foto:
Kristína Svarinská vo filme Srdce na dlani.
debata (2)

Pôvabná tvár z televíznej obrazovky iba nedávno potvrdila, že má nový vzťah. Po jej boku dlhší čas nebolo vídať žiadneho partnera, no to sa zmenilo. Svarinská randí so známym YouTuberom Explom, ktorý bol kedysi známejší ako Expl0ited.

Hviezda slovenského YouTube, vlastným menom Peter Altof, pravidelne navštevuje aj jednotlivé súťažné večery markízackej šou Let's Dance. Jeho prítomnosť však médiám niekoľko týždňov akoby unikala, respektíve si dvojicu najprv nikto nespájal. Táto diskrétnosť však trvala len do času, minulý týždeň už musela ísť dvojica s pravdou von. Pre Nový čas Svarinská napokon priznala: „Áno, sme spolu. A aktuálne nemáme potrebu sa k tomu viac vyjadrovať.“

Kristína Svarinská Čítajte viac Byť obľúbená Slovenka v Česku?! Stačí mi byť obľúbená herečka, hovorí Svarinská

Napokon však k jednému „vyjadreniu“ predsa len došlo. Na svojom profile na Facebooku (kliknutím sa dostanete mimo stránku Pravda.sk) 32-ročná hrdinka nového filmu Srdce na dlani zverejnila spoločný záber s Altofom. „Instagramy vedia, bulvár vie, svet vie. Ale najviac je, že my vieme. Čauko svet,“ napísala herečka k fotografii, na ktorej dáva bozk na líce spokojnému a šťastne vyzerajúcemu Explovi.

Video

VIDEO: Kristína Svarinská o novom filme Srdce na dlani.

V rozhovore pre Pravdu Svarinská pred časom priznala, že sa presídlila do Prahy, kde jej pribudlo niekoľko pracovných ponúk. Účinkovanie v markízackom Let's Dance však neodmietla, pretože ide o jej srdcovku. Zároveň je to príležitosť, niečo nové sa naučiť. "Považujem sa za človeka, ktorý má rád výzvy. Človeka, ktorý vie byť veľmi rád aj vo svojej komfortnej zóne, ale potom prídu impulzy, ktoré sa ho z komfortnej zóny snažia dostať a on na to reaguje. Také niečo nás posúva,“ vysvetlila vtedy.

kristina mensia foto cinemart Čítajte viac Kristína Svarinská - dáma, čo cestuje sama

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Kristína Svarinská #The Exploited #YouTuber #mall.tv

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...