Williama a Kate na svadbu Beckhamovci pozvali, Harryho s Meghan ale nie! Dôvod?

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz sa počas víkendu zosobášili a ich veľký deň bol ostro sledovanou spoločenskou udalosťou.

12.04.2022 00:00
Britain No Time To Die World Premiere Foto: ,
Vojvodkyňa Kate a princ William na filmovej premiére.
debata (2)

Prominentná svadba prilákala niekoľko slávnych mien, na recepcii sa objavila aj hollywoodska herečka Eva Longoria s manželom, Venus a Serena Williamsové, šéfkuchár Gordon Ramsay, podnikateľ Dave Grutman, topmodelka Gisele Bündchen a jej manžel Tom Brady a ďalší.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Jednoducho úchvatná! Svadobné šaty Beckhamovej nevesty vzali dych a jej vizáž? Inšpirovaná slávnou kráskou

Ako uvádza denník The Mirror, pozvanie na floridskú svadbu dostali aj členovia kráľovskej rodiny – princ William a vojvodkyňa Kate. Účasť dvojice by svadbe rozhodne dodala ešte viac lesku, ale..

Manželia a rodičia ženícha David Beckham a...
Herečka Eva Longoria, dlhoročná kamarátka...
+3Sestry Venus Williams (vpravo) a Serena...

„David a Victoria Beckhamovci pozvali v synovom mene na svadbu aj princa Williama a jeho manželku,“ cituje spomínaný denník zdroj z okolia Beckhamovcov. Kráľovská dvojica zaželala mladomanželom veľa šťastia, ale ospravedlnila sa s tým, že svadby sa nemôže zúčastniť.

681576951 Čítajte viac Beckham mladší a jeho krásna nevesta sú svoji! Ženíchova mama vyrazila dych a... tu je prvý BOZK!

Médiá pred udalosťou špekulovali aj o účasti princa Harryho a vojvodkyne Meghan na promi svadbe v Palm Beach, ale ako uvádza The Mirror, ich pozvanie nebolo plánované. Prednosť dostali William a Kate a pre pretrvávajúce napätie medzi bratmi sa Beckhamovci rozhodli Harryho a Meghan nepozvať. „Davidovo puto k Williamovi a Kate siaha ďalej do minulosti. Majú dlhšie veľmi blízky vzťah a tak boli pre Beckhamovcov jasnou prvou voľbou,“ opísal zdroj pre spomínaný denník. David a Victoria Beckhamovci boli hosťami na oboch kráľovských svadbách.

Pozrite sa na spoločnú cestu časom Beckhamovcov, tu je video!

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Brooklyn Beckham

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...