Rozvod v Monaku? Šance sú nulové, po princeznej Charlene ani stopy, špekuluje sa opäť o klinike

Dlhé mesiace odlúčenia, čas strávený na súkromnej klinike a snaha o mentálne aj fyzické zotavenie. Princezná Charlene z Monaka zažila počas posledného obdobia naozaj turbulentné chvíle. A zdá sa, že nekončia.

12.04.2022 00:00
shutterstock 1304893129 Foto:
Archívny záber kniežaťa Alberta a jeho manželky, princeznej Charlene z Monaka.
debata (2)

Hoci ešte v prvej polovici marca oznámili zástupcovia monackého kniežatstva, že manželka monackého kniežaťa Alberta sa po dlhšom čase vrátila domov ku svojmu partnerovi a deťom, tieto „dobré správy“ nemali dlhé trvanie. Už o niekoľko dní totiž zachytili blondínku na letisku – údajne na ceste do francúzskeho Nice, kde sa mala následne vybrať do súkromnej usadlosti kniežacej rodiny.

Kňažná Charlene v lete 2017.
Princezná Charlene počas svadby s princom...
+6Pribcezná Charlene počas záverečného...

Novšie správy však tvrdia, že vlastne nič podobné sa neudialo – napríklad portál InTouch.de tvrdí, že kroky princeznej znovu mierili do súkromnej kliniky vo švajčiarskom Berne. Za pár dní, ktoré Charlene strávila doma s manželom Albertom a oboma deťmi – dvojičkami Gabriellou a Jacquesom, malo údajne dôjsť za múrmi paláca k veľkej hádke. Aj to bol vraj jasný dôkaz, že Charlene ešte nie je pripravená na návrat ku svojim oficiálnym povinnostiam.

Princezná Charlene Čítajte viac Charlene sa v monackom paláci dlho neohriala! Jej kroky smerovali na miesto, ktoré milovala aj kňažná Grace

O tom, že manželstvo medzi bývalou profesionálnou plavkyňou a predstaviteľom malého európskeho kniežatstva, nie je v ideálnom stave, sa hovorí už dlhší čas. Reči o možnom rozvode však zvyčajne skončia skôr, ako sa začnú. Napríklad francúzsky magazín Voici sa odvoláva na dôverníka rodiny Grimaldiovcov, podľa ktorého je ukončenie manželstva rozvodom nemysliteľné pre samotné knieža. „Rozvod je pre Alberta nemysliteľný. Je ochotný urobiť čokoľvek, aby tomu zabránil,“ píše portál magazínu. Čo však znamená „čokoľvek“, je tiež otázne. Rovnako, ako odpoveď na to, či podobnú ochotu má aj pôvabná plavovláska.

zväčšiť Princezná Charlene. Foto: SHUTTERSTOCK
charlene Princezná Charlene.

Monacký palác viackrát komunikoval, že princezná pociťuje silné duševné a fyzické vyčerpanie a posledné mesiace sa mala sústrediť na to, aby sa jej stav zlepšil. Návrat do Monaka mal byť po dohode s jej ošetrujúcimi lekármi posledným (správnym) krokom k uzdraveniu sa v domácom prostredí – v obklopení manžela a najmä oboch detí. Takto to pred pár týždňami komunikoval monacký palác.

charlene Čítajte viac Tvrdý úder princa Alberta! Spoločnosť na oficiálnom podujatí mu robila aj jeho ex, ktorá má Charlene poriadne v zuboch

Tiež sa však hovorí o tom, že knieža Albert absolútne odmieta manželskú terapiu a problémy vo svojom zväzku sa snaží riešiť práve tak, že manželke dopraje excelentný tím odborníkov na súkromnej klinike. To vraj musí stačiť…

Aj to by mohol byť koreň problému, prečo už niekoľko mesiacov nie je 44-ročná rodáčka zo Zimbabwe schopná postaviť sa po jeho boku na oficiálnych akciách a prečo pred pár dňami znovu zmizla z Monaka.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #vyčerpanie #princezná Charlene #klinika #Manželská terapia #knieža Albert

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...