Čerstvá 40-nička Britney Spears oznámila svetu novinu: Je tehotná

O túžbe po dieťati Britney Spears rozprávala, teraz sa jej sen naplnil. Ako 40-ročná pop-hviezda oznámila fanúšikom na Instagrame, ktorých má 40 miliónov, je tehotná.

12.04.2022 08:14
britneyashi Foto:
Speváčka Britney Spears a Sam Asghari na zábere z roku 2019.
debata

„Zhodila som pre mojou cestou na Maui, aby som opäť všetko nabrala späť,“ začala svoj príspevok speváčka. Následne prezradila, že si urobila tehotenský test a ten vyšiel pozitívne. Zároveň dodala, že počas posledného tehotenstva trpela perinatálnou depresiou. Aby sa jej vyhla, má plán: „Tentoraz budem cvičiť každý deň jogu. A rozdávať veľa radosti a lásky.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

O túžbe po spoločnom potomkovi prehovoril aj herečkin parter, 28-ročný fitness tréner Sam Asghari, ktorý v decembri reportérovi povedal: „Budeme makať na bábätku. Veľa makať.“ Dvojica sa tak už o pár mesiacov prvého spoločného potomka dočká.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

Popová princezná Spears, ktorá v decembri oslávila 40 rokov, je mamou dvoch synov, ktorých otcom je jej bývalý manžel Kevin Federline – Sean Preston (16) a Jayden James (15). Model a tréner Asghari, ktorý je od nej mladší o trinásť rokov, je zatiaľ bezdetný.

britney2012 Čítajte viac Britney Spears má vo vrecku miliónovú zmluvu! Bez bolesti to ale nebude

V novembri súd ukončil takmer 14 rokov trvajúce opatrovníctvo týkajúce sa majetku aj súkromných záležitostí americkej popovej speváčky Britney Spearsovej. Opatrovníctvo bolo zavedené kvôli speváčkiným predchádzajúcim psychickým ťažkostiam, Spears požiadala súd o jeho ukončenie v júni 2021. Pri tej príležitosti kritizovala svojho otca Jamieho Spearsa, ktorý bol od roku 2008 jej opatrovníkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...