Prachařova láska Sandeva na premiére! Všetky oči na ňu a... na nebezpečný výstrih, musela ho strážiť

Nie je odvážne napísať, že patrí medzi najpôvabnejšie herečky v susednom Česku. Na filmovej premiére v pondelok večer patrili rodáčke z Macedónska azda všetky pohľady.

13.04.2022 00:00
Sara Sandeva Foto:
Herečka Sara Sandeva na premiére novinky Vyšehrad: Fylm.
debata (1)

Reč je o herečke Sare Sandeve, ktorú diváci poznajú napríklad z rozprávky Zakliate pierko a ktorá sa v pondelok objavila v pražskej Lucerne na premiére snímky Vyšehrad: Fylm. Ten je voľným pokračovaním televízneho projektu Vyšehrad: Seryjál a jednu z hlavných úloh v ňom stvárňuje práve priateľ herečky Sary Sandevy – český herec, spevák a moderátor Jakub Prachař.

Jakub Prachař a Sara Sandeva Čítajte viac Láska Prachařa a Sandevy sa zrodila pred kamerami! V seriálovej novinke to medzi nimi poriadne iskrí

Vzťah dvojice vyvolal minulý rok veľký rozruch. Zdá sa, že prognózy neprajníkov, že pôjde len o krátku romancu, sa nenaplnili. Sandeva a Prachař, obľúbený aj z poroty šou Česko Slovensko má talent, sú takmer nerozluční. V pondelok večer síce boli – herec síce na premiére prítomný bol, ale plnil si pracovné povinnosti a pred objektívom pózoval s filmovými kolegami – po jeho boku sa objavila herečka Šárka Vaculíková. Sandeva ho však podporila v hľadisku spoločne s ďalšími hercami.

zväčšiť Herečka Sara Sandeva a herec Jakub Prachař... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
625228305 Herečka Sara Sandeva a herec Jakub Prachař spoločne na festivale v Karlových Varoch.

Asi len málokomu mohlo uniknúť, že očarujúca hnedovláska vyzerala nádherne a tiež veľmi zvodne. Herečka si na akciu obliekla model čiernych koktejlových šiat s vrstvami čipky a šifónu. Model s relatívne odvážnym výstrihom a efektom transparentnosti zaváňal odhalením, ale Sandeva si svoje prednosti starostlivo strážila. Objektívy ju zachytili aj v momente, keď si pridržiava dlaňou šaty tak, aby neukázala viac, než by bolo vhodné.

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte viac Emma Čaputová, zaľúbený Prachař či zrútený Delon lákali... no najčítanejšia je ONA - najkrajšia slovenská herečka!

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Macedónska by sa mala najbližšie objaviť v snímke Vianočný príbeh od režisérky Ireny Pavláskovej. Jej premiéra je celkom tematicky plánovaná až na záver roka 2022 a okrem pôvabnej Sary si v ňom zahrali aj mnohé známe herecké mená – medzi nimi Jiřina Bohdalová, Karel Roden či Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. Azda najprekvapivejším členom hviezdnej zostavy je však francúzsky herec Pierre Richard, známy z komédiálnej série „Veľký blondín“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #výstrih #pôvab #Jakub Prachař #Sara Sandeva #Vyšehrad: Fylm

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....