Roman Luknár sa objaví v piatej Smrtonosnej pasci

Slovenský herec Roman Luknár sa objaví v piatom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca.

02.06.2012 19:02
Roman Luknár Foto:
Herec Roman Luknár.
debata (8)

Štyridsaťsedem­ročnému hercovi sa podarilo zaujať na kastingu k snímke A Good Day To Die Hard, v ktorej hlavnú postavu Johna McClanea opäť stvárni herec Bruce Willis. Rodák z Bratislavy sa však s týmto slávnym hercom na pľaci nestretol.

Luknár, ktorý je známy ako Dušan Jančo zo seriálu Panelák (2008) či z filmov Nedodržaný sľub (2009) Pokoj v duši (2009) alebo Lidice (2011), si v Smrtonosnej pasci zahral postavu ruského oligarchu, aj keď sa zaujímal o úlohu taxikára. „Zahral som to hneď na prvýkrát. Prišiel som na pľac a tam to bolo už všetko prichystané, režisér povedal čo chce a šlo sa na to,“ povedal herec pre denník Nový čas. „Raz som si to prešiel a režisér vyskočil a povedal ‘great‘,“ uviedol Luknár, ktorý si spoluprácu so zahraničným štábom veľmi pochvaľoval. „Tam to šliape ako hodinky, každý vie, čo má robiť. Dokonca som dostal svoj karavaník, kde som čakal na výstup a nosili mi stále nejaké jedlo a mrkvové šťavy,“ dodal herec.

Film A Good Day To Die Hard, v ktorom sa predstavia aj Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch a Yuliya Snigir, režíruje John Moore, scenár napísal Skip Woods. Snímka bude mať v slovenských kinách premiéru 14. februára 2013.

8 debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...