Julia Roberts je nadšená zo svojich dvojičiek! Čaká ich vzrušujúce obdobie, opísala herečka

Julia Roberts drží svoj súkromný život mimo médií, málokedy hovorí o svojich troch deťoch.

14.04.2022 10:52
Julia Roberts Foto:
Herečka Julia Roberts.
debata

Aktuálne však prezradila detaily zo súkromia o svojich ratolestiach, majú totiž pred sebou vzrušujúce životné obdobie.

54-ročná oscarová hviezda sa rozhovorila pre americkú reláciu Extra o svojich 17-ročných dvojičkách – Hazel a Phinnaeusovi, pretože obaja čoskoro odídu na vysokú školu a práve z toho je ich mama naozaj nadšená, pretože ona takúto možnosť nemala.

Herečka Julia Roberts na archívnom zábere. Čítajte viac Milovala som každú minútu, ktorú sme spolu prežili! Julia Roberts poslala odkaz do neba

„Mám z toho husiu kožu. Som naozaj nadšená,“ opísala s úsmevom. Dvojičky ešte musia absolvovať strednú školu, kým budú môcť ísť na vysokú, no už zvažujú, ktorú školu zvolia. "Je to naozaj vzrušujúce, ja som nemala to šťastie zažiť vysokú školu, takže je nesmierne fascinujúce vidieť, ako im to ide. Som za nich veľmi šťastná,“ nadchýna sa. Slávna Pretty Woman však neprezrádza, o akých univerzitách jej deti uvažujú.

Julia Roberts a Benjamin Bratt Čítajte viac Takí slávni, takí zaľúbení a predsa...! Oscarové okamihy párov, ktorým láska nevyšla

Julia Roberts a kameraman Danny Moder majú jedno z najstabilnejších manželstiev Hollywoodu, ktoré už takmer 20 rokov úspešne držia mimo sveta médií. Pred oltár sa postavili 4. júla 2002 a z ich vzťahu pochádzajú tri ratolesti – 17-ročné dvojičky Hazel a Phinnaeus a 14-ročný Henry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...