Rozhodili Garnerovú zásnuby Afflecka s Lopezovou? Tu je odpoveď

Pred pár dňami sa slávna hviezda Jennifer Lopez pochválila svetu - jej partner, herec a režisér Ben Affleck, ju požiadal o ruku.

16.04.2022 00:00
Jennifer Lopez  - koláž Foto:
Jennifer Lopez a Jennifer Garner.
debata

Zhruba po roku, čo je sledovaná dvojica opäť spolu, sa tak schyľuje k veľkému kroku – spoločne sa prejdú svadobnou uličkou.

LA Premiere of "The Tender Bar" Čítajte viac Zásnuby na tomto mieste by ste nečakali! Lopez prezradila, kde ju Affleck požiadal o ruku

Lopez bola vydatá už trikrát, pričom jej dve ratolesti, syn Max a dcéra Emma pochádzajú z tretieho manželstva s hudobníkom Marcom Anthonym. Affleck má za sebou manželstvo s Jennifer Garnerovou, s ktorou majú tri spoločné deti.

Portál HollywoodLife priniesol vyjadrenie zdroja z okolia herečky Jennifer Garner. Ako zaragovala na veľkú novinu týkajúcu sa svojho exmanžela?

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

Garner sa vraj k celej veci stavia „absolútne pozitívne“, prezrádza zdroj pre HollywoodLife. „Bola veľmi milá a dokonca im poslala srdečné blahoželanie. Jennifer Garner a Ben sú od seba už veľmi dlho a nie je dôvod, aby ju to trápilo,“ povedal zdroj. Obe ženy sa navzájom rešpektujú, pár razy dokonca trávili všetci spoločný čas aj so všetkými deťmi.

Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez spoločne na premiére filmu Hustlers. Čítajte viac Ironickou poznámkou! Alex Rodriguez ňou reagoval na čerstvé zásnuby svojej ex Lopezovej

Deti Garnerovej a Afflecka, 16-ročná Violet, 13-ročná Seraphina a 10-ročný Samuel, budú určite súčasťou svadobných osláv, pretože sú jedna veľká rodina. Aj Jennifer Garner má byť na zozname svadobných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Jennifer Garner

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...