Sienna Miller o ex-kolegovi Affleckovi: Tajomstvo z nakrúcania, ktoré (ne)poteší

Kompliment či skôr tvrdá rana pod pás? Nuž, ako sa to vezme. Herečka Sienna Miller však nedávno prezradila na kolegu Bena Afflecka čosi, čo by sa nie každému hercovi pozdávalo.

17.04.2022 12:00
Sienna Miller Foto: ,
Herečka Sienna Miller na cenách BAFTA predviedla look s dominantnými krvavo červenými perami.
debata

Americká hviezda navštívila talk-šou svojej kolegyne Drew Barrymoreovej a v spoločnom rozhovore sa okrem iného zhovárali aj o tom, ktorí hereckí kolegovia Millerovej utkveli v pamäti a prečo. Sienna napríklad priznala, že ju veľmi prekvapil Bradley Cooper, s ktorým si spolu zahrali v snímke Americký ostreľovač.

Reč prišla však aj na Bena Afflecka – dvojicu mohli diváci vidieť vo filme Live by Night. Slová o Affleckovi však potešiť nemusia – najmä, ak je reč o uveriteľnosti hereckého výkonu.

Herec Ben Affleck na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Photo Call Herec Ben Affleck na archívnom zábere.

„Mali sme medzi sebou nulovú chémiu,“ vyhlásila Sienna Miller. „Bolo to až hysterické. Mali sme byť do seba zamilovaní a pritom sme nemohli byť asi menej príťažliví jeden pre druhého, ako sme boli. Fakt to bolo až šialené,“ pokračovala Miller.

Svoje slová však myslela v dobrom. Podľa nej bol pre ňu 49-ročný herec doslova ako brat. „Nikdy v živote som sa toľko nenasmiala. Asi to znie divne, keď takto zo seba vystrelím meno, ale myslím to úprimne a v dobrom,“ zdôraznila Sienna Miller, ktorú najbližšie diváci môžu vidieť v projekte Anatomy of A Scandal.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #chémia #Ben Affleck #kolegovia

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...