Stratil som kamarátku, sťažuje sa ex-manžel najstaršej Kardashianky po jej svadbe

Hoci roky žijú oddelene, až nový vzťah Kourtney Kardashianovej vraj redefinoval jej väzby s ex-manželom Scottom Disickom. Ten sa nedávno posťažoval, že prišiel o "najlepšiu kamarátku".

16.04.2022 10:00
94th Academy Awards - Arrivals Foto: ,
Televízna hviezda Kourtney Kardashian a jej manžel Travis Barker.
debata

Odhalila to najnovšia epizóda novej reality-šou The Kardashians, s ktorou sa vrátila streamovacia platforma HULU. Disick je už roky stálou súčasťou osadenstva rodiny a to aj napriek tomu, že bol s najstaršiou dcérou Kris Jennerovej odlúčený. Pred kamerami sa však objavoval pravidelne a rodina s ním preberala aj veľmi privátne záležitosti.

„Teraz, keď má Kourtney svoj život s Travisom, hoci je to ťažké, dáva mi to priestor, aby som sa konečne mohol pohnúť ďalej,“ hovorí Disick pred kamerami. „Bolo to obrovské prispôsobovanie sa, keď som Kourtney romanticky stratil, ale teraz je to ešte náročnejšia výzva, keď som ju stratil ako najlepšiu kamarátku. Teraz sme naozaj už viac iba "spolu“-rodičia, ktorí sa starajú o spoločné deti. Povedal by som, že je to pravdepodobne jedna z najťažších vecí v mojom živote," zhrnul pred kamerami 38-ročný Disick.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Scott Disick (@letthelordbewithyou)

S Kourtney Kardashianovou sa pritom nadobro rozišli zhruba v roku 2015. Z ich manželstva a vzťahu pochádzajú tri deti – synovia Mason a Reign a dcéra Penelope. Samotná Kourtney poriadne prekvapila verejnosť, keď sa pred pár týždňami po vyhlásení cien Grammy spontánne zosobášila so svojím partnerom – bubeníkom Travisom Barkerom.

64th Annual Grammy Awards - Arrivals Čítajte viac Neuveríte, Kardashianka sa tajne vydala vo Vegas! Najväčší šok? Neboli pri tom...

Dvojica tak urobila v jednej z non-stop svadobných kaplniek v Las Vegas a nebol tam prítomný nik z rodiny. Vzťah Kourtney s Barkerom je však aj podľa zdrojov z blízkeho okolia prvým naozaj intezívnym partnerským vzťahom členky slávneho televízneho klanu.

Televízna celebrita Kourtney Kardashian a jej...
Humoristická dvojica, ktorá je partnermi aj v...
+13Herečka a speváčka Rachel Zegler prišla aj s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #partner #kamarátstvo #Kourtney Kardashian #Scott Disick

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...