Harry a Meghan sú v Británii! Majú za sebou stretnutie s kráľovnou Alžbetou II.

Britský princ Harry a jeho manželka vojvodkyňa Meghan vo štvrtok navštívili Harryho starú mamu - britskú kráľovnú Alžbetu II. Oznámil to hovorca manželského páru.

15.04.2022 08:59
Britská kráľovná Alžbeta II., Harry, Meghan Foto: ,
Archívny záber - Alžbeta II. s vnukom princom Harrym a jeho manželkou Meghan počas leteckých dní, na ktoré sa pozerajú z Buckinghamského paláca v júli 2018.
debata (5)

Manželský pár sa podľa britských médií s kráľovnou stretol na Windsorskom hrade. Táto kráľovnina oficiálna rezidencia sa nachádza približne 40 kilometrov juhozápadne od Londýna. Harry a Meghan majú neskôr odcestovať do Holandska na Invictus Games, medzinárodné športové hry ranených vojakov, ktoré sa začínajú v sobotu v Haagu.

Britain Prince Philip Memorial Čítajte viac Výnimočný deň pre Alžbetu II.! Kate a William dorazili rovno z Karibiku. A čo Harry s Meghan?

Ako píše Daily Mail, predpokladá sa, že manželia do Británie dorazili bez svojich dvoch detí, syna Archieho a dcérky Lilibet, ktorú kráľovná Alžbeta II. doposiaľ nemala možnosť vidieť.

Podľa spomínaného denníka pár pricestoval v stredu večer inkognito do Londýna, cez noc pravdepodobne zostali vo Frogmore Cottage, v dome, v ktorom pred odchodom z Británie istý čas žili a ktorý aktuálne obýva princezná Eugenie s rodinou.

"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac Princ Harry obnovil nájom na sídlo v Anglicku: Návrat? Býva tam jeho spriaznená duša

Harry s manželkou sa v roku 2020 vzdali svojich kráľovských povinností a presťahovali sa do Spojených štátov. Tento pár sa koncom marca tohto roka nezúčastnil na ďakovnej bohoslužbe za princa Philipa – Alžbetinho manžela – ktorý zomrel vlani začiatkom apríla. Kráľovná čoskoro (21. apríla) oslávi 95. narodeniny, pripomína AFP.

Vojvodkyňa kate a princezná Charlotte...
Princ William a vojvodkyňa Kate, princezná...
+6Kráľovná Alžbeta II. prichádza na ďakovnú...

Invictus Games je podujatie pre ranených a chorých aktívnych či bývalých príslušníkov ozbrojených síl. Tieto hry založil princ Harry a prvýkrát sa konali v roku 2014 v Londýne. V Holandsku sa mali konať už v roku 2020, boli však presunuté z dôvodu pandémie koronavírusu.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľovná Alžbeta II.

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...