Harryho vyznanie smerom k Meghan! Tu sú slová zamilovaného muža

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan boli najväčším ťahákom úvodných dní na podujatí "Invictus Games“ v Haagu, kam pricestovali už 15. apríla.

21.04.2022 00:00
Netherlands Invictus Games Foto: ,
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
debata

Pre britského princa ide o srdcovú záležitosť, keďže to bol práve on, kto hry v roku 2014 založil. Uplynulo už niekoľko rokov a život sledovaného člena kráľovskej rodiny sa výrazne zmenil. Stal sa z neho manžel a otec, o svojich pocitoch porozprával v rozhovore pre magazín People.

Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
+2Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.

Syn Archie oslávi 6. mája 2022 tretie narodeniny, dcérka Lilibet má desať mesiacov. „Byť otcom určite dodáva celej veci ďalšiu emocionálnu rovinu,“ priznáva 37-ročný Harry. "Keď som bol v armáde, sľúbil som si, že v nej skončím skôr, než budem mať manželku a deti,“ spomína. Podľa svojich slov by si nevedel predstaviť tú bolesť, že by bol na misii tak dlho oddelený od rodiny, takisto mal strach z rizika potenciálneho zranenia, ktoré by mohlo navždy zmeniť život jeho rodiny.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Lodičky na nohách Meghan Markleovej sú ukážkový trend: Inšpirácia pre vás? Máme hneď 10!

„Mať po svojom boku Meg znamená pre mňa všetko,“ opísal princ v rozhovore. "Invictus Games“, ktoré sa tento rok konajú od 16. do 22. apríla v Haagu, sú športovým podujatím pre vojnových veteránov. Prvýkrát sa konali v Londýne v roku 2014. Ide v poradí o piaty ročník, keďže v čase pandémie sa hry nekonali.

Pre Harryho majú hry aj ďalší, veľmi osobný význam. V roku 2017 sa Harry a Meghan oficiálne ukázali svetu ako pár práve na Incictus Game. „Hry v Toronte boli naším prvým oficiálnym verejným vystúpením. V tom čase sme už spolu randili, takže toho bolo veľa, čo sme museli spracovať, ale našťastie sme mali okolo seba perfektnú komunitu,“ spomína Harry a dodáva: „Teraz, o päť rokov neskôr, sme tu v Haagu na piatych ‚Invictus Games‘ ako rodičia dvoch detí, ktorí žijú v USA. Vždy som chcel zdieľať tieto neuveriteľné chvíle s niekým výnimočným a mať po svojom boku Meg, znamená pre mňa všetko.“

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu,...
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu,...
+3Meghan, vojvodkyňa zo  Sussexu, dorazila do...

Vojvoda zo Sussexu prežije posledné dni športového podujatia bez manželky, ktorá podľa medializovaných informácií odletela v pondelok 18. apríla domov do Kalifornie.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...